Χαμένοι βαθμοί στην Μολδαβία

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 10.9.09

Ισόπαλο ήρθε 1-1 το αντιπροσωπευτικό μας συγρότητα στην Μολδαβία και εκτός απροόπτου αποχαιρετά την 1η θέση. Πλέον το ενδιαφέρων επικεντρώνεται στον αγώνα με την Λετονία για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που θα οδηγήσει στα μπαράζ.

Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική Ελλάδας στο πρώτο ημίχρονο αλλά κατάφερε να προηγηθεί στο 33 με ένα γκολ του Σπυρόπουλου. Οι Μολδαβοί φάνηκαν αρκετά διστακτικοί με αντίπαλο την Εθνική μας στο πρώτο μέρος του αγώνα, αλλά εκμεταλεύτηκαν την χαλαρώτητα των διεθνών μας στην επανάληψη, δημιούργησαν φάσεις και κατάφεραν να σκοράρουν με ένα σουτ του Άντρονιτς στο 89. Πλέον ο ρεαλιστικός στόχος για την 2η θέση στον αγώνα απέναντι από τους Λετονούς στις 10 Οκτώβρη με σκοπό να οδηγηθούμε στα μπαράζ. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΟΛΔΑΒΙΑ (Ιγκόρ Ντομπροβόλσκι): Ναμάσκο, Λασένκοφ, Αρμάς, Επουρεάνου, Κατίνσους, Γκάτσαν, Σαβίνοφ, Καλίνκοφ, Σ. Ναμάσκο (57' Κόμλιονοτς), Μπουλάτ, Μπουγκάιοφ (46' Σοφρόνι).
ΕΛΛΑΔΑ (Ότο Ρεχάγκελ): Χαλκιάς, Πατσατζόγλου, Μόρας (58' Αβρ. Παπαδόπουλος), Κυργιάκος, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης (75' Αμανατίδης), Τζιόλης, Κατσουράνης, Χαριστέας, Γκέκας , Σαμαράς.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ