Αποτελέσματα 3ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.9.09

Νικηφόρα πέρασε ο Παναθηναίκός από την Κομοτηνή όπου αντιμετώπισε τον Πανθρακικό, ενώ ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Δεύτερη νίκη πέτυχε η ΑΕΚ, αυτή τη φορά επί του Ηρακλή ενώ ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος στο γήπεδο του με την Νέα Καβάλα. Σημαντικές νίκες πέτυχαν ο Εργοτέλης επί της Skoda Ξάνθης, ο Άρης επί του ΠΑΣ Γιάννενα και ο Λεβαδειακός επί του Πανιωνίου. Η δεύτερη ισοπαλία της αγωνιστικής σημειώθηκε στον αγώνα Λάρισας-Ατρομήτου όπου σημειώθηκαν συνολικά τέσσερα τέρματα.


αναλυτικά:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 1-0
Με ένα γκολ του Λεάλ από τα αποδυτήρια στο 2’ λεπτό της αναμέτρησης ο Εργοτέλης πήρε μια πολύτιμη εντός έδρας νίκη. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία να διπλασίασουν τα γκολ τους με τον Μπούντιμιρ, ενώ η Ξάνθη έπαιξε καλύτερα στο β’ και μπορούσε να φτάσει σε ένα γκολ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0
Σημαντική νίκη πέτυχε ο Λεβαδειακός που νίκησε τον Πανιώνιο με ένα γκολ του Μπάρκογλου στο 71’. Οι Νεοσμυρνιώτες έχασαν πέναλτι στο 69, έχασαν ευκαιρίες όμως η ομάδα της Λειβαδιάς κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1
Την αποβολή του Κανωτίδη στο 58’ εκμεταλλεύτηκαν οι πράσινοι και πήραν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα με ένα γκολ του Λέτο στο 78’.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ 1-1
Δυνατό παιχνίδι έγινε στην Τρίπολη όπου ο Αστέρας κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο δικέφαλος του βορρά προηγήθηκε με ένα σουτ φωτοβολίδα του Φωτάκη στο 48’, ενώ στο 62 ένα λάθος του Μπρούνο Τσιρίλο, έδωσε την ευκαιρία στον Σέζαρεκ να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους.

ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0
Αν και προηγήθηκε στο 3’ λεπτό ο Άρης με τον Ναφτί, στο υπόλοιπο παιχνίδι οι παίκτες του Μαζίνιο δεν είχαν συνέχεια στην απόδοση τους. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Σηφάκη και έδειξε καλύτερη εικόνα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού όμως δεν ήταν εύστοχος στην τελική προσπάθεια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ 0-0
Παιχνίδι χωρίς λόγια ήταν το σαββάτιατικο ματς των ερυθρολεύκων με την Καβάλα. Λίγες φάσεις, λίγα σουτ και έντονος προβληματισμός επικρατεί στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Καλύτερη η Νέα Καβάλα που θα μπορούσε να πάρει την νίκη στο 85 αλλά ο Νικοπολίδης απέκρουσε σουτ των φιλοξενούμενων.

ΑΕΚ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0
Δυο πρόσωπα παρουσίασε η ΑΕΚ στον αγώνα με τον Ηρακλή. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και προηγήθηκε στο σκορ με τον Παντελή Καφέ, ενώ στο 21ο ο Μπλάνκο έχασε πέναλτι. Στην επανάληψη η ΑΕΚ έμεινε με 10 παίκτες έπειτα από την αποβολή του Σκόκο ο ρυθμός έπεσε. Προβλημάτισε η απόδοση του Ηρακλή που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απείλησε την εστία του Σάχα.

ΛΑΡΙΣΑ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2
Εντυπωσιακός από πλευράς εξέλιξη του σκορ ο αγώνας στο Αλκαζάρ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχαν γκολ με τους Μετίν στο 24’ και Ρομέου στο 38’ ενώ από αυτό το σημείο και έπειτα ο Ατρόμητος πέρασε στην αντεπίθεση και σκόραρε με τον Καλαντζή στο 45’. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, ισοφάρισαν νωρίς στο σκορ με τον Φαβάλι στο 49’ ενώ είχαν και ευκαιρίες να πάρουν ακόμα και το διπλό.

η επόμενη αγωνιστική:

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 16:45 ΝOVA
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 16:45 ΣΚΑΪ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 19:00 ΝOVA

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 16:45 ΝOVA
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Α.Ε.Κ. 16:45 ΝOVA
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 16:45 ΝΕΤ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ 19:00 ΝOVA
Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21:15 ΝOVA

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ