Νίκη με Σούπερ Τοροσίδη!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.9.09

Οι ερυθρόλευκοι ήταν οι μεγάλοι νικητές στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για τα πλαίσια του εξ' αναβληθέν αγώνα της πρώτης αγωνιστικής. Στον άλλο αγώνα που προηγήθηκε Πανιώνιος και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι στην Νέα Σμύρνη.

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2
Οι ερυθρόλευκοι έχωντας στην σύνθεση τους έναν Βασίλη Τοροσσίδη σε καταπληκτική μέρα κατάφεραν να κερδίσουν την ΑΕΚ σε έναν αγώνα με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, όμως οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 41 με μια κεφαλιά του Βασίλη Τοροσσίδη, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με μια εκπληκτική ενέργεια στο 55 παίρνωντας την μπάλα πίσω από την σέντρα και αφού διένυσε απόσταση 30 μέτρων με την μπάλα νίκησε όλη την άμυνα της ΑΕΚ και κρέμασε τον Σάχα κάνωντας το 0-2. Οι γηπεδούχοι απάντησαν δέκα λεπτά αργότερα με σουτ του Νέμεθ από την μεγάλη περιοχή. Αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρία να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ 0-0
Λίγες φάσεις και μέτριο θέαμα είχε ο αγώνας του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ. Οι κυανέρυθροι αν και γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Χαλκιά ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ένα ακυρωθέν γκολ του Βιερίνια στο 73', ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Παπάζογλου είδε την κόκκινη κάρτα.


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ