Αυτοσυγγέντρωση και αισιοδοξία

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 29.9.09

Την Άρσεναλ στο "Emirates Stadium" θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν ότι οι κανονιέρηδες είναι το φαβορί για την σημερινή αναμέτρηση, ταξίδεψαν όμως στο Λονδίνο με σκοπό να αντιπαρατάξουν ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο απέναντι στους αντιπάλους τους.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν υπολογίζει τις απουσίες των Μπέντερ, Ντενίλσον, Αλμούνια, Φαμπιανσκί, Τζουρού και Νάσρι και σκέφθεται να παρατάξει την Άρσεναλ με 4-3-3 με τον Μανόνε κάτω από τα δοκάρια, τους Σανιά, Γκαλάς, Βερμάλεν και Κλισί στην άμυνα, τους Σόνγκ, Φάμπρεγκας και Ντιαμπί στο κέντρο ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελούν οι Έμπουε, Αρσάβιν με τον Φαν Πέρσι στην κορυφή της επίθεσης.
Όσον αφορά την 11άδα που θα παρατάξει ο Ζίκο, δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Όλοφ Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο. Στον χώρο του κέντρου ο Κριστιάν Λεντέσμα θα έχει ελεύθερο ρόλο και μπροστά του θα βρίσκονται ο Ντουντού Σεαρένσε με τον Βασίλη Τοροσίδη. Στο αριστερό άκρο στα χαφ θα υπάρχει ο Λεονάρντο με τον Ζαουάντ Ζαϊρί στην δεξιά πλευρά ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Ντιόγκο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Παναγόπουλος, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Όσκαρ, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Μήτρογλου.
Την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 21:45 θα διευθύνει ο Γάλλος διαιτητής Στεφάν Λανουά με βοηθούς τους Ερίκ Ντανσό και Λοράν Ουγκό.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ