Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 28.9.09

Τις πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα έφτασε ο Παναθηναϊκός που νίκησε την τυπικά γηπεδούχο ΑΕΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός συνέχισε το νικηφόρο σερί του από την προηγούμενη Κυριακή και νίκησε τον Πανιώνιο, ενώ και ο Άρης διατήρησε το αήτητο στο Κλεάνθης Βικελίδης νικώντας την Skoda Ξάνθη. Σημαντικές νίκες πέτυχαν ο Εργοτέλης επί του Πανθρακικού, ο Αστέρας Τρίπολης επί το Λεβαδειακού και η Καβάλα επί του Ηρακλή. Ισόπαλα ήρθαν τα ματς Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννενα.

αναλυτικά:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 4-0
To σκορ της αγωνιστικής πέτυχε ο Εργοτέλης απέναντι στον Πανθρακικό ο οποίος δεν έχει καταφέρει να συγγεντρώσει ούτε βαθμό στο πρωτάθλημα. Τα γκολ πέτυχαν οι Τζούνιορ 36’ (πεν), Μπούντιμιρ 63’, Μπέτο 87’, Λεάλ 88’

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-1
Αήττητος παραμένει ο Αστέρας Τρίπολης στο πρωτάθλημα που πέτυχε την πρώτη του εντός έδρας νίκη. Οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ναπολεόνι στο 59’ δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ και δέχθηκαν τέρματα από τον Μπαστιά στο 65’ και Σέζαρεκ στο 80’.

ΑΡΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 1-0
Τις τρεις νίκες σε τρια ισάρριθμα ματς στο γήπεδο του έφτασε ο Άρης και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Αμπρέου που με κεφαλιά στο 92’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκμπούρνινκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0
Ένα καλό 20λέπτο έφτανε στον Ολυμπιακό για να πάρει την νίκη επί του Πανιωνίου. Το τέρμα των ερυθρόλευκων πέτυχε ο Ζαίρί στο 17’ με σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1
Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τους πράσινους και δεύτερη σερί ήττα για την ΑΕΚ σε ντέρμπι σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Οι φιλοξενούμενοι δίχως να εντυπωσιάσουν πήραν την νίκη με γκολ του Σαλπιγγίδη στο 48’.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ 0-0
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Ατρόμητος με τον ΠΑΟΚ. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για ακυρωθέν γκολ του Βιερίνια στο 22.

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0
Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΛ έδωσε το τρίτο της εντός έδρας παιχνίδι, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον αξιόμαχο ΠΑΣ. Περισσότερες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους αλλά δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε ένα γκολ.

ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0
Σημαντική νίκη πέτυχε η Καβάλα επί του Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι που μοιράζονται την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος με τον Άρη έχωντας συγγεντρώσει 10 βαθμούς, έφτασαν στην νίκη με γκολ του Φερεϊρα στο 68’.

επόμενη αγωνιστική:
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 16:45 ΣΚΑΪ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ 16:45 ΝOVA
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 ΝOVA
ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 16:45 ΝOVA
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 16:45 ΝOVA
Π.Α.Ο.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ 19:00 ΝOVA
SKODA ΞΑΝΘΗ - Α.Ε.Κ. 19:00 ΝΕΤ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 21:15 ΝOVA

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ