Ένα νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ την Ολλανδική Αζ Αλκμαάρ στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.
Η Ολλανδική ομάδα αγωνίζεται με σύστημα 4-4-2 και αισιοδοξεί για ένα καλό αποτέλεσμα στο «Γ.Καραίσκάκης». Η ενδεκάδα που έχει επιλέξει ο Ρόναλτ Κούμαν είναι Ρομέρο κάτω από τα δοκάρια, Γιάλενς, Ποκογκνιόλι στην θέση του δεξιού και αριστερού μπακ αντίστοιχα, στο κέντρο της άμυνας οι Μοϊσάντερ και Μαρένα, στο κέντρο της μεσαίας γραμμής οι Μέντες ντα Σίλβα και Σχάαρς, δεξί χαφ ο Χόλμαν, ο Μάρτενς στο αριστερό ενώ στην επίθεση βρίσκονται ο Ελ Χαμνταουϊ και ο Ντεμπέλε. Ο Κούμαν δεν υπολογίζει τις απουσίς των Ντιντούλιτσα και Βέρνμπλουμ.
Από την πλευρά του ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δίχως να υπολογίζει τους τραυματίες Γκαλέτι, Μαρέσκα, Ντάρμπισιρ και Σοιλέδη προσανατολίσεται σε ένα σχήμα 4-2-3-1 με τους Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια, Ζεβλάκοφ δεξί μπακ, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο στα κεντρικά μπακ και Ντομί σαν αριστερό μπακ. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Λεντέσμα, Τοροσίδης έχωντας στα άκρα τους Ζαϊρί από την δεξιά πλευρά και Λεονάρντο στα αριστερά, ο Ντουντού θα έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Ντιόγκο.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδωθεί από την ΝΕΤ, Ο διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ούγγρος Βίκτορ Κάσσαί με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γκάμπορ Έρος και Τίμπορ Βάμος ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ούγγρος Φέρενς Μπέντε.
K.K.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ