Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.9.09

Ιδιαίτερα παραγωγική ήταν η 4η αγωνιστική για τους 16 μονομάχους του πρωταθλήματος καθώς σημειώθηκαν 23 τέρματα. Σε ότι αφορά την αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Άρη σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας ενώ ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι είχε σημαντικές απουσίες πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα όπου αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ. Σημαντικές νίκες πέτυχαν ο Αστέρας Τρίπολης επί του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη, η Νέα Καβάλα επί του Ατρομήτου, ο Ηρακλής επί της Λάρισας και η Skoda Ξάνθη επί του Πανθρακικού. Ισόπαλα έληξαν τα ματς ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Εργοτέλη και ΠΑΣ Γιάννενα-ΑΕΚ.

αναλυτικά:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-2
Παρά το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με 2 τέρματα απέναντι στον Εργοτέλη, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μοιρασμένο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Τα γκολ πέτυχαν οι Μπάρκογλου 18’, 57’ και για τον Εργοτέλη οι Χίμπλίνγκερ στο 69’ και Μπούντιμιρ στο 75’.

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-0
Ένα γκολ του Στρμπα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ήταν αρκετό για να χαρίσει την νίκη στους Ακρίτες που βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-3
Συνεχίζει την μέχρι στιγμής εκπληκτική πορεία του ο Αστέρας Τρίπολης που πήρε ένα σημαντικό διπλό εκτός έδρας απέναντι στον Πανιώνιο. Νωρίς ήρθε η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους που δέχθηκαν τρια γκολ στο ημίχρονο Σέζαρεκ 6’, Έντερ (39’, 42’) και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο σκορ χάρη σε γκολ του Όμο στο 69’.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ 2-1
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πρωταθλήματος διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άρης που αδικείται από το σκορ καθώς δεν του καταλογίστηκε πέναλτι στο 90’. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Ρονάλντο στο 36’ για να ισοφαρίσει με αυτογκόλ ο Αμπρέου στο 42, ενώ στο 83 ο Κώστας Κατσουράνης χάρισε την νίκη στους πράσινους.

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2
Σκληρό ματς διεξήχθει στην Τούμπα όπου ο Ολυμπιακός παρά τις σημαντικές απουσίες του κατάφερε να φτάσει στην νίκη. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε στο σκορ χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Βιερίνια στο 10’. Ο Ολυμπιακός ισοφάρηρε στο σκορ στο 41’ με τον Ντιόγκο που έπιασε καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Βασίλη Τοροσσίδη, ενώ στο 90’ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έπειτα από κεφαλιά πάσα του Τοροσίδη με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ 1-1
Ματς σε αργούς ρυθμούς διεξήχθη στα Γιάννενα όπου ο τοπικός ΠΑΣ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να κερδίσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Το σκορ άνοιξε ο Νέμεθ με τέρμα που πέτυχε στο 51’ ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρρησε ο Κοντογουλίδης στο 81’

ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1
Σημαντική εντός έδρας νίκη πέτυχε η Καβάλα που επιβλήθηκε του Ατρομήτου. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος του αγώνα. Τα γκολ πέτυχαν οι Ονουάτσι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου για να ισοφαρίσει τρια λεπτά αργότερα ο Φαβάλι. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Σουλτανίδης στο 56.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΛΑΡΙΣΑ 2-1
Σημαντική εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Ηρακλής που επιβλήθηκε της Λάρισας με 2-1 χάρη στα τέρματα των Επσταϊν στο 65 και Ιακόμπ στο 71. Για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε προσωρινά στο σκορ ο Αμπουχατζίρα στο 70.

Η επόμενη αγωνιστική:
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 16:45 ΣΚΑΪ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 16:45 ΝΕΤ
ΑΡΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 19:00 ΝOVA
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 16:45 ΝOVA
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 16:45 ΝOVA
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Π.Α.Ο.Κ. 19:00 ΝOVA
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ 19:00 ΝOVA
Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 21:15 ΝOVA

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι εξ αναβολής αγώνες
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ