Αποτελέσματα 8ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 3.11.08

Συναρπαστικά παιχνίδια είχαμε αυτή την 8η αγωνιστική στα Ελληνικά Γήπεδα. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δεν δυσκολεύθηκε να πάρει την νίκη απέναντι στον Εργοτέλη ενώ ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για 23 λεπτά κατάφερε να πάρει την νίκη στην Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο με τέρμα του Γκούμα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η ΑΕΚ που φιλοξένησε τον Αστέρα Τρίπολης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει την νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα. Οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ είχαν ως αποτέλεσμα την πρόωρη παραίτηση του Ντέμη Νικολαϊδη από τον προεδρικό Θώκο της ΠΑΕ. Ισόπαλος αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο, ενώ πολύτιμους βαθμούς κατέκτησε ο Πανθρακικός που επιβλήθηκε του θρασύβουλου. Σημαντική νίκη πέτυχε στο Ηράκλειο η Skoda Ξάνθη επί του Όφη και διατήρηθηκε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού Πίνακα. Τέλος μέτριο θέαμα είδαμε στους αγώνες του Λεβαδειακού με τον Πανσεραϊκο και του Άρη με την Λάρισα όπου δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα και οι ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

αναλυτικά:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-0
Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν οι δύο ομάδες που δεν παρουσίασαν σπουδαίο θέαμα εντός του αγωνιστικού χώρου. Καλύτερος ο Λεβαδειακός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα έπειτα από την αποβολή του Ζουντί από το πρώτο ημίχρονο.

ΗΡΑΚΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 1-1
Παρά το καλό ξεκίνημα, ο Ηρακλής δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Στο 4ο λεπτό του αγώνα ο Ντιέ σημείωσε τέρμα από το σημείο του πέναλτι το οποίο κέρδισε προηγουμένος ο Κίκε Ρατόν. Στην συνέχεια του αγώνα ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε καλύτερος και κατάφερε να ισοφαρήσει στο 71' με κεφαλιά του Μαλεζά.

Ο.Φ.Η. - SKODA ΞΑΝΘΗ 0-2
Οι ακρίτες συνεχίζουν τις εκπληκτικές τους εμφανίσεις στους εκτός έδρας αγώνες και πλέον παραμένουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η Ξάνθη ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και άνοιξε το σκορ στο 70' με τον Σουάνη. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα των ακριτών στο 80΄'

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2
Συναρπαστική εξέλιξη είχε το ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι πράσινοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτεροι του Πανιωνίου και προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ έπειτα από σουτ του Γκάμπριελ στο 22'. Στην επανάληψη οι κυανέρυθροι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να ισοφαρήσουν με τον Κουμορτζί στο 67'. Παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Μπραϊς Μουν, στο 84 μια κεφαλιά του Γιάννη Γκούμα χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Α.Ε.Κ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 2-1
Ματς "γκραν γκινίολ" διεξήχθει στο ΟΑΚΑ το οποίο "έβραζε" από την δυσαρρέσκεια του κόσμου προς την διοίκηση και τον προπονητή. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο σκορ με τέρμα που πέτυχε ο Μαρσελάο με χτύπημα φάουλ στο 67. Αν και η ΑΕΚ έπαιζε με 10 παίκτες λόγο τραυματισμού του Ρίκα, στις καθυστερήσεις του αγώνα έγινε η μεγάλη ανατροπή. Αρχικά η ισοφάριση ήρθε με τέρμα του Μαϊστόροβιτς στο 90, ενώ στο 93 ο Τζιμπούρ με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι, χάρισε την νίκη στους κιτρινόμαυρους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0
Νίκη και καλή εμφάνιση συνδιάσε ο Ολυμπιακός στο "Γ.Καραϊσκάκης" απέναντι στον Εργοτέλη. Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, έχωντας ελέγχοντας τον χώρο του κέντρου και κατάφεραν να προηγηθούν με σουτ του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο 28'. Έξι λεπτά αργότερα ο Σεμπάστιαν Λέτο, εκτέλεσε κόρνερ, ο Ντιόγκο έδωσε κεφαλιά πάσα στον Ντουντού που με προβολή σημείωσε το πρώτο του γκόλ με τους ερυθρόλευκους και διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να πιέζουν την εστία του Δασκαλάκη δίχως να καταφέρουν να σημειώσουν ένα τρίτο τέρμα.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1-0
Σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανθρακικός επί του Θρασύβουλου, παίρνωντας παράλλημα μεγάλη βαθμολογική Ανάσα. Χρυσός σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Ρεϊρα που με σουτ στο 14ο' λεπτό χάρισε τους τρεις βαθμούς στον Πανθρακικό.

ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 0-0 Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι δύο ομάδες στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι κιτρινοι δεν είχαν συνέχεια στην καλή τους εμφάνιση επί του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κοτσόλη. Η Λάρισα έχασε σημαντική ευκαιρία να πάρει το διπλό, λίγο πριν το φινάλε, όμως ο Σηφάκης απέκρουσε κοντινή κεφαλιά του Σολάνο και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Η επόμενη αγωνιστική:

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 16:45 Alpha
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:00 NOVA
SKODA ΞΑΝΘΗ - Α.Ε.Κ. 19:00 NET
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 15:00
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΑΡΗΣ 15:00
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 16:45 NOVA
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 19:00 NOVA
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 NET

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ