Αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 10.11.08

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι των αιωνίων και έτσι ο Ολυμπιακός διατήρησε την απόστασή του από τους διώκτες του στον βαθμολογικό πίνακα με τον βαθμό που απέσπασε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο ΠΑΟΚ που επιβλήθηκε του Πανιωνίου και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τους ερυθρόλευκους για να καταφέρει να τους εκτοπίσει από την κορυφή. Ευχαριστημένη μάλλον θα πρέπει να είναι η ΑΕΚ έπειτα από τον βαθμό που κατέκτησε στα πηγάδια με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη ενώ σημαντικές νίκες πέτυχαν ο Εργοτέλης επί της Λάρισας, ο Ηρακλής που κατέκτησε το πρώτο του τρίποντο απέναντι στο Λεβαδειακό και ο ΑΡΗΣ που νίκησε τον Θρασύβουλο στη φυλή. Αντίθετα ούτε αυτή την αγωνιστική ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα της έδρας του και παραχώρησε ισοπαλία στον Πανθρακικό.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Γηραιός, ο οποίος πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα κερδίζοντας τον Λεβαδειακό στο καυτατζόγλειο. Το γκολ της νίκης για τον Ηρακλή πέτυχε ο Κονέ στο 6ο' λεπτό με κεφαλιά.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 1-2
Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Πανσεραϊκός να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς προηγήθηκε στο σκορ με τον Μπακουρά στο 47' όμως μέσα σε ένα δίλεπτο ο ΟΦΗ έκανε την μεγάλη ανατροπή με δύο τέρματα του Πόποβιτς στο 62ο' και 63ο' λεπτό.

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-0
Συνέχεια των υψηλών πτήσεων για τον δικέφαλο του Βορρά που επικράτησε του Πανιωνίου με 2-0. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό όταν ο Ίβιτς ευστόχησε σε χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Κονσεϊσάο. Το 2-0 έγινε στο 92΄όταν ο Μουσλίμοβιτς, δέχθηκε την πάσα του Βερόν και νίκησε τον Κρέσιτς.

SKODA ΞΑΝΘΗ - Α.Ε.Κ. 1-1
Την ισοπαλία κατάφερε να αποσπάσει η ΑΕΚ στα πηγάδια παρά την μέτρια απόδωση που είχε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Η ακριτική ομάδα προηγήθηκε στο σκορ στο 33ο' με σουτ φωτοβολίδα του Ταϊντερ ενώ το γκολ της ισοφάρησης ήρθε από τον Μπλάνκο στο 62'.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0-0
Ούτε αυτή την αγωνιστική κατάφερε η ομάδα της Τρίπολης να πάρει τους 3 βαθμούς συνεχίζοντας την μέτρια φετινή πορεία της στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι αν και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ωστόσο δεν ήταν αποτελεσματικοί στο τελείωμα των φάσεων.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 2-1
Την επαφή του με τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας διατήρησε ο Εργοτέλης με την νίκη του επί της Λάρισας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό με τον Ογκουνσότο που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 59'. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ στο 78' με τον Πάρα.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΑΡΗΣ 1-2
Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΑΡΗΣ που νίκησε τον Θρασύβουλο στη Φυλή και κατέκτησε 3 πολύτιμους βαθμούς. Μέτριο θέαμα παρουσίασαν οι ομάδες στο πρώτο ημίχρονο όμως στην επανάληψη οι φίλαθλοι απόλαυσαν 3 γκολ. Στο 48' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ρόκα για να κάνουν την ανατροπή οι Θεσσαλονικείς και να ισοφαρρήσουν αρχικά με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κόκε στο 68' και να πάρουν τελικά την νίκη με προβολή του Ρεγκεϊρο στο 83'.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0 Ως ένα από τα χειρότερα ντέρμπι όλων των εποχών θα πρέπει να χαρακτηριστεί ο χθεσινός αγώνας μεταξύ των δυο αιωνίων. Οι πράσινοι αν και είχαν φλύαρη πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν κατάφεραν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των ερυθρόλευκων που δεν ρίσκαραν για να πετύχουν κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας.

η επόμενη αγωνιστική:

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 16:45 Alpha
Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 19:00 NOVA
ΑΡΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:00 NET

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 15:00
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 15:00
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 16:45 NOVA
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:00 NET
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 19:00 NOVA

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ