Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.11.08



Άντε καλώς τα δεχθήκατε...




Ξέρει ο Λούφας πότε θα σκάει μύτη στο διαδύκτιο μάγγες. Υπομονή κάνατε δυο εβδομαδούλες για να με διαβάσετε αλλά τσουπ έσκασα μύτη μαζί με την δεύτερη επιστροφή του Μπάγιεβιτς στην ΑΕΚ. Και θα ξεκινήσω φυσικά από την ΑΕΚ λόγο της επικαιρότητας.

Ο κόμπος στο χτένι είχε πάει με τον Δώνη, η ομάδα όχι μόνο δεν είχε αποτελέσματα αλλά και αγωνιστικά βρε παιδάκι μου, δεν το πήγαινε το τόπι. Στο κυπελάκι με το ζόρι πέρασε, ισοπαλίες εδώ, ισοπαλίες εκεί, ψυχολογία στο μηδέν.

Ε δεν ήθελε πολύ κάηκε και το δεύτερο χαρτί της διοίκησης και αποφάσισε να διώξει τον Δώνη.
Ποιό ήταν το πρώτο; Μα φυσικά ο φίλτατος Θεμιστοκλής! Πολλοί φίλοι μου ισχυρίζονται πως ο Ντέμης έφυγε έχωντας αφήσει παρασκήνιο πίσω του. Μερικοί μάλιστα λένε πως τις τελευταίες μέρες ήρθε εσπευσμένος από το εξωτερικό υψηλόβαθμος παράγωντας της ΑΕΚ διότι ανακαλύφθηκε άκουσον άκουσον έλλειμα ύψους 4εκάτ. ευρώ.

Τώρα αν αληθεύειε αυτό, σε ποιόν θα το χρεώσουν και ποιός θα φάει την λέζα, δεν ξέρω. Μου θυμίζει πάντως πάγια τακτική Ελλήνων πολιτικών. "Παραλάβαμε χάος¨.
Θα πω όμως ότι μόνο ο Θεμιστοκλής είχε το δικαίωμα ή την δικαιολογία αν θέλετε να πει μια τέτοια κουβέντα. ο Θεμιστοκλής παρέλαβε χάος, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.

Ο Δώνης από την άλλη, τι πράγμα είν τούτο. Τα λέγαμε από πέρυσι, μόνο τον Μουρίνιο θεωρούσε καλύτερο του και τώρα, ούτε ο Αστέρας Τρίπολης δεν τον παίρνει για προπονητή, προτίμησε τον Κωστένογλου. Φιλική συμβουλή προς το "Τραίνο": "Γιώργη, μάζεψε τα μπογαλάκια σου, και τρέχα στας ευρώπας μπάς και πας βοηθός προπονητή σε μεγάλο πάγκο. Μόνο τότε θα έχεις τύχει να ανέβουν οι μετοχές σου. Όσο καλός και να είσαι, φέτος η ζημιά ήταν μεγαλύτερη από το ρίσκο που πήρες". Και εκεί που ο Γιώργης θα έφευγε κοινή συνενέση, δηλαδή κύριοι παραδέχομαι ότι δεν μου βγήκαν αυτά που περίμενα, παραιτούμε και ζητώ μόνο τα δεδουλευμένα μου, ξαφνικά δηλώνει πως τον απέλυσαν και ζητάει την αποζημιωσή του.

Το μεγάλο στήσιμο πάντως έγινε στην Τρίπολη. Ένα εκατομμύριο ευρώπουλα είχαν τάξει στον Μπάγιεβιτς οι άνθρωποι του Αστέρα, είχαν καταλλήξει σε αυτόν μιας και δεν τους έκανε ούτε ο Λεμονής, ούτε ο Λίνεν. Η τράπουλα στο τραπέζι ήταν στρωμένη αλλά ήρθε ο Λάκης ο γιατρούλης (γιατρουδάρα όχι γιατρούλης ε) και τους χάλασε την μανέστρα. Επικαλούμε δήλωση του Μπάγιεβιτς στην ιστοσελίδα www.contra.gr. Διαβάστε λοιπόν τι δήλωσε στον δημοσιογράφο Γιάννη Ξενάκη ο ΦρεσκοΈλληνας " Ημερομηνία 17/11/08 (Δευτέρα) και ώρα 11:11
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στο contra.gr και διέψευσε τις επαφές που φέρεται να είχε με άνθρωπο της διοίκησης της ΑΕΚ. "Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει θέμα επιστροφής μου στην ΑΕΚ", τόνισε στο contra.gr ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος επιβεβαιώσε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης. Περισσότερα
Σας προκαλεί απορρία; Εμένα όχι ρε μάγγες!!! Γιατί ο Μπάγιεβιτς, ζήτησε παράταση 2-3 ημερών για να απαντήσει στον Αστέρα, τι περίμενε να συμβεί αυτές τις μέρες. Πως από την σιγουριά της δευτέρας στον Αστέρα θα συμφωνούσε την Τρίτη τα ξημερώματα με την ΑΕΚ;


ΔΕΥΤΕΡΑ 17/11----------
ΤΕΤΑΡΤΗ 19/11













Και για να κλείσουμε το θέμα Μπάγιεβιτς. Είμαι σίγουρος πως πήρε κάποιες εγγυήσεις για να έρθει τόσο από την διοίκηση, όσο και από τον Μελισσανίδη, όσο και από τους οργανωμένους. Ο Τίγρης βέβαια τον τελευταίο καιρό τον απασχολεί η οικονομική κρίση που έχει ξεσπάσει στο εξωτερικό εκεί έχει τις επιχειρήσεις του. Για την κρίση της ΑΕΚ, θα ασχοληθεί αργότερα. Όπως παλιά δηλαδή, πρώτα θα κοιτάξω την πάρτη μου και μετά την ΑΕΚ. Μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς;

Και πάμε στον πολυμετοχικό....Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Γκούμας, το κακό παιδί της Παιανίας, αυτός φταίει για όλα, για την ισοπαλία στην Λάρισα ο Γκούμας φταίει και ας μην έπαιζε. Κάποιοι βέβαια έβγαλαν το προφανές συμπέρασμα ότι ο Τεν Κάτε δεν γουστάρει τον Γκούμα... Όλο για μεταγραφές λένε στον πολυμετοχικό, για χάφ ακούω, για επιθετικό ακούω, για την άμυνα θα ασχοληθεί κανένας παίδες; Εκτός αν πάρει εκείνο τον Ρουμάνο που η Στεάουα κοστολογεί με 10εκάτ. ευρώ...Αλήθεια αυτός ο Ζιβέ πως τα πάει με την Μαρσεϊγ;

Στον γαύρο αγρό ηγόραζαν. Ο Σωκράτης ήρθε, μίλησε με τον Βαλβέρδε, τα ειπαν και τι να του πει άλλωστε. Για μεταγραφές μην περιμένετε πολλά πράγματα, υπάρχει μαύρη τρύπα στα οικονομικά. Τώρα αν αυτή η τρύπα καλυφθεί με μελλοντική πώληση των Ραούλ Μπράβο και Όσκαρ Γκονζάλες δεν ξέρω. Πλάκα πλάκα, δεν τους στέλνουν πακέτο στην Αλ Αραμπί για να φέρουν πίσω τον Λούα-Λούα; Φιλικό με την Εθνική Βιετνάμ έκλεισε ο γαύρος, όπως διάβασα σε ένα φορουμ κανονικά θα πρέπει να κλείσουν κι άλλα δύο φιλικά, στην Καμπότζη και το Ιράν. Έτσι θα πιάσει επιτέλους τόπο το αλήστου μνήμης σύνθημα "Τούμπα - Ιράν - Καμπότζη - Βιετνάμ"!

Τώρα που είπα Τούμπα, καλά τα μπαόκια δεν παίζονται ε. Δυο μπαλάκια τσίμπησαν και αυτοί εκεί , να πάνε στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν τον ήρωα Πάμπλο Γκαρσία. Την επόμενη μέρα αθλητικές εφημερίδες με ασπρόμαυρη απόχρωση μέχρι και δηλώσεις του οδοντοτριάτρου του Γκαρσία έβγαλαν, πάλι καλά που δεν είδαμε κανένα πρωτοσέλιδο τύπου... ΑΛΗΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΑΣ.

Ο Τσουκαλάς πάντως βρήκε το ένα δόντι του Γκαρσία στην χθεσινή εκπομπή της Θύρας 7. Έψαχνε λέει από τις 11 παρά το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα στην μεγάλη περιοχή στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Μεγάλο πλάνο πολυμετοχικότητας ετοιμάζει και ο ΠΑΟΚ, Έχει γίνει έκθεση σε κάτι Άραβες που θέλουν να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο. Στην έκθεση αναφέρονται τα διαρκείας του ΠΑΟΚ, ο τρόπος διοίκησης επί εποχής Ζαγοράκη και άλλα πιασάρικα. Δεν ξέρω αν θα ψηθούν οι Άραβες ή αν έχουν σχέση με την ίδια ομάδα που ήθελε να συναντηθεί με τον ΣΩΚΟ πριν δυο μήνες και τους έστειλαν αδιάβαστους. Πάντως δίχως τις χορηγίες του Βγενό και τις μεταγραφές των Μελίσση-Χριστοδουλόπουλο, δεν θα την έβγαζε φέτος ο Ζαγοράκης.

Κάποιος μου μετέφερε μια πληροφορία, πως ο γαύρος πάει να πάρει πακέτο τον Κοτσιανικούλη με τον Μάκο. Προχθές πάντως στο ματς της εθνικής, κάποιοι έλεγαν στον Κοτσιανικούλη πως εδώ είναι το νέο σου σπίτι, Λέτε;

ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ