Το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.11.08

Ξάνθη-Αρης
(Κυριακή 23/11, 19:00)

Το ματς: H 3η του πίνακα Ξάνθη υποδέχεται τον 7η Αρη σε μία από τις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της αγωνιστικής. Ο Γιώργος Παράσχος και οι παίκτες του θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους σε αυτό το παιχνίδι, αν και ο μέχρι τώρα απολογισμός της ακριτικής ομάδας μέσα στα Πηγάδια δεν είναι και ο καλύτερος (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα). Ο Αρης «γκέλαρε» με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την προηγούμενη αγωνιστική και ψάχνει κι αυτός βαθμούς για να φτάσει το γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται στις θέσεις των «ευρωπαϊκών» εισιτηρίων. Φελίπε, Ντελόρτε και Ρορμπέζ αντιμετώπισαν προβλήματα μεσοβδόμαδα και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη.

Η προϊστορία: «Δείχνει» Ξάνθη που έχει 10 νίκες σε 17 εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Αρη. Ο τελευταίος έχει κερδίσει 4 φορές και έχει πάρει και 3 ισοπαλίες, με τα τέρματα να είναι 28-18 υπέρ της Ξάνθης. Μεγαλύτερη νίκη για τους γηπεδούχους το 4-0 του 1995-96, ο Αρης είχε κερδίσει με 2-4 στην παρθενική χρονιά της Ξάνθης στα «μεγάλα σαλόνια».

Το ερωτηματικό: Αφού ο Αρης στοχεύει πάντα στο πρωτάθλημα, λόγω το DNA του -κατά τη δήλωση του Λάμπρου Σκόρδα-, η νίκη δεν αποτελεί μονόδρομο για τους Θεσσαλονικείς;

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ