Λαϊκοι ήρωες ή γραφικοί θεατρίνοι;

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 18.11.08

Πολύς ντόρος έχει γίνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τον τραμπουκισμό του Πάμπλο Γκαρσία στην φάση με τον Ντιόγκο. Μια ενέργεια που δεν αρμόζει στους αθλητικούς χώρους και που δυστυχώς επιδοκίμασαν 50-60 άτομα που υποδέχθηκαν τον ουρουγουάνο μέσο στο αεροδρόμιο Μακεδονία.
Θέλω να πιστεύω πως αυτή η μερίδα, αποτελεί την εξαίρεση και όχι τον κανόνα, γιατί σκεπτόμενοι εν θερμώ και στην προσπάθεια να βρούν μια δικαιολογία για την ήττα της ομάδας τους από τον Θρύλο στο ¨Γ.Καραϊσκάκης" ανακάλυψαν τον ήρωα, τον παλικαρά που έριξε την γροθιά στο "κατεστημένο". Eίναι οι ίδιοι που πέρυσι έβριζαν τον Σάντος, οι ίδιοι που κάνουν τις καταλήψεις στα γραφεία της ομάδας τους, οι ίδιοι που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με πράξεις βίας.
Μόνο που οι γροθιές δεν δίνουν βαθμούς, ούτε τα ύπουλα χτυπήματα γεννούν λαϊκούς ήρωες αλλά γραφικούς καραγκιοζάκους που με ψευτοθεατρινισμούς δημιουργούν εντυπώσεις.
Για τον Πάμπλο Γκαρσία δεν θα πω πολλά, είναι γνωστός από την θητεία του σε προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, τα ίδια έκανε και εκεί, μην σας πω ότι έκανε και χειρότερα. Αυτό το ψευτοπαλικάρι της φακής, πούλησε τον τσαμπουκάκο του όταν ο Κάκκος είχε γυρισμένη την πλάτη του. Τόσο παλικαράς είναι!
RedArmy

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ