Αποτελέσματα 11ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.11.08

Δίχως μεγάλες εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο νίκησε εκτός έδρας τον Ηρακλή, ενώ ο ΠΑΟΚ πέτυχε σημαντική νίκη στην Τούμπα επί της Λάρισας και διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο που επιβλήθηκε του Λεβαδακού ενώ την πρώτη του εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης με αντίπαλο τον Εργοτέλη, στο ντεμπούτο του Νίκου Κωστένογλου ως νέου προπονητή των Αρκάδων. Εύκολα επικράτησε ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Θρασύβουλο ενώ σημαντική νίκη εκτός έδρας πέτυχε ο Πανθρακικός με αντίπαλο τον Πανσεραϊκό. Αντίθετα ισόπαλοι έμειναν ο ΟΦΗ με την ΑΕΚ, όπως και η Skoda Ξάνθη με τον Αρη.

Αναλυτικά

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο που έπειτα από τρεις σερί ήττες αναπτέρωσε το ηθικό του και ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Μπάρκογλου στο 19ο έπειτα από ασσίστ του Εστογιάνοφ.

Ο.Φ.Η. - Α.Ε.Κ. 1-1
Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ με την ΑΕΚ, αμφότεροι όμως δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα τόσο γιατί ο ΟΦΗ παραμένει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα όσο και η ΑΕΚ που απομακρύνεται από την κορυφή. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Ταραλίδη στο 75' ενώ για την ΑΕΚ ισοφαρρήσι ο Καφές στο 86.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-2
Σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανθρακικός στις Σέρρες και μπορεί να του φανεί αρκετά χρήσιμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 48 με τον Καλί' ενώ η ισοφάρριση ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό με δυνατό σουτ του Ριέρα έξω από την μεγάλη περιοχή. Την νίκη για τους φιλοξενούμενους έδωσε ο Ντιαλό με τέρμα που πέτυχε στο 66ο' λεπτό της αναμέτρησης.

Π.Α.Ο.Κ. - ΛΑΡΙΣΑ 1-0
Αν και ανώτερη η Λάρισα στο ξεκίνημα του αγώνα, δεν κατάφερε να εκμεταλευθεί τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες της στην εστία του Χαλκιά ενώ στο Β' ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του και πήρε την νίκη με τέρμα που πέτυχε ο Μπακαγιόκο στο 74'.

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ 1-1
Γκολ, εντυπώσεις και βαθμούς μοιράστηκαν οι δυο ομάδες στα πηγάδια. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22΄με δυνατό σουτ του Τόνι Κάλβο όμως στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πέρασαν στην αντεπίθεση και ισοφάρησαν στο 54 με τον Αγγάλι. Καλύτερο το θέαμα στο β' ημίχρονο με τον Άρη να έχει περισσότερες φάσεις για γκολ όμως ο Γκσμπούρνινγκ με καλές επεμβάσεις κατάφερε να αποτρέψει ένα δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 3-0
Εντυπωσιακή νίκη με τρια τέρματα πέτυχαν οι πράσινοι και ταξιδεύουν στο Μιλάνο έχωντας ανεβασμένη ψυχολογία. Το σκορ άνοιξε στο 7ο' λεπτό ο Ίβανσιτς, ενώ στο 54' ο Πετρόπουλος διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Τρια λεπτά αργότερα, στο 57' ο ίδιος παίκτης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τρίτο των πρασίνων.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3-1
Την πτώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης και ο Νίκος Κωστένογλου έκανε θετικό ντεμπούτο ως νέος τεχνικός των Αρκάδων. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του μην αφήνωντας περιθώρια για αντίδραση στους φιλοξενούμενους. Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Σέζαρεκ που πέτυχε τρια τέρματα στο πρώτο μέρος του αγώνα (8', 33', 38') ενώ για την ομάδα της Κρήτης μείωσε στπ 42' ο Ορφανός.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3
Σημαντική και δίκαια νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκαν με 0-2 με τέρματα που πέτυχαν οι Τζόρτζεβιτς 34' και Μπελούτσι στο 39'. Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν με 10 παίκτες στο β' ημίχρονο έπειτα από αποβολή του Πατσατζόγλου στο 45, όμως παρά την πίεση των γηπεδούχων κατάφεραν να τριπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 81' με τον Ντουντού.

Βαθμολογία
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 26
2. Π.Α.Ο.Κ. 22
3. SKODA ΞΑΝΘΗ 20
4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19
5. Α.Ε.Κ. 16
6. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 15
7. ΑΡΗΣ 15
8. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 15
9. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14
10. ΛΑΡΙΣΑ 13
11. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 12
12. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 12
13. ΗΡΑΚΛΗΣ 11
14. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 9
15. Ο.Φ.Η. 8
16. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 7

Σκόρερ

1.Ογκουνσότο 6
2.Σέζαρεκ 6
3.Εντογιέ 5
4.Μουσλίμοβιτς 5
5.Πάρα Φακούντο 5
6.Μπλάνκο 5
7. Γκαλέτι 5
8.Κουμορτζί 4
9.Χαβίτο 4
10.Σκόκο 4
11.Ντιόγκο 4
12.Κοβάσεβιτς 4


Επόμενη αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 16:45 NOVA
ΛΑΡΙΣΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ 16:45 Alpha
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:00 NET

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 15:00
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 16:45 NOVA
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ. 16:45 Alpha
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:00 NET
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 19:00 NOVA

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ