Νίκη ελπίδας

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 5.11.08

Την πρώτη τους νίκη έπειτα από 3 χρόνια σημείωσαν οι πράσινοι στο Champions League απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης, την οποία υποχρέωσαν στην εντός έδρας ήττα με 3-0. Η Γερμανική ομάδα είχε μια φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος του αγώνα, συναντώντας μεγάλα εμπόδια στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, για το οποίο ευθύνη φέρει η τακτική που είχε επιλέξει ο Ολλανδός τεχνικός παρατάσσoντας τρία αμυντικά χαφ στο κέντρο έχωντας σε μεγάλη μέρα τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Τζιώλη, ο οποίος περιόρισε σημαντικά την δράση του Ντιέγκο.
Στην επανάληψη, οι πράσινοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και στο 58, ο δήμιος της Βέρντερ Βαγγέλης Μάντζιος νίκησε με σουτ τον Βίζε και έκανε το 1-0. Στην συνέχεια οι αλχημίες που επιχείρησε ο Τόμας Σααφ, δεν βρήκαν εφαρμογή στον αγωνιστικό χώρο, αντίθετα επέτρεψαν στους πράσινους να παίξουν καλύτερα το σύστημα των αντεπιθέσεων με αποτέλεσμα να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με ένα εκπληκτικό σουτ του Γιώργου Καραγκούνη στο 78. Το κερασάκι και η επισφράγιση της νίκης ήρθε στο 83' όταν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τροφοδότησε τον Μπραϊς Μούν στα δεξιά, αυτός μπήκε στην μεγάλη περιοχή σέντραρε με την μπάλα να βρίσκει στα σώματα των αμυντικών της Γερμανικής ομάδας τροφοδοτώντας έτσι τον Τζιώλη που με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-0.
Πλέον οι πράσινοι ατενίζουν με αισιοδοξία την συνέχεια τους στο Champions League, δίνοντας έναν σημαντικό αγώνα κλειδί την τελευταία αγωνιστική στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Ανόρθωση, η οποία ήρθε ισόπαλη με την Ίντερ στην Λευκωσία.
Π.Θ.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (Τόμας Σάαφ): Βίζε, Πάσανεν, Νάλντο, Μπάουμαν, Βράνιες (64' Χαντ), Ρόζενμπεργκ, Ντιέγκο, Εζίλ, Πρεντλ (46' Φριτζ, 68' Σανόγκο), Πιζάρο, Μερτεζάκερ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Νίλσον, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Τζιόλης, Μάντζιος (89' Σαλπιγγίδης), Καραγκούνης (79' Γκούμας), Γκάμπριελ (75' Μουν)

Η βαθμολογία στον όμιλο:
1. ΙΝΤΕΡ 8
2. ΑΝΟΡΘΩΣΗ 5
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4
4. ΒΕΡΝΤΕΡ 3

δείτε εδώ τα γκολ της αναμέτρησης

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ