Αγγαλιά με την πρόκριση

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 27.11.08

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ιντερ στο Τζουζέπε Μεάτσα και έφυγε με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης έπειτα από το γκολ που πέτυχε με προβολή ο Γιόσου Σαριέγκι στο 69'.
Ο Χεντ Τεν Κάτε παρέταξε τους πράσινους με 4-5-1 παίζοντας κλειστό ποδόσφαιρο και μην αφήνωντας πολλά περιθώρια για ανάπτυξη παιχνιδιού από την Ιντερ, η οποία είχε φλύαρη υπεροχή και δεν δημιούργησε ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Γκαλίνοβιτς.
Στην επανάληψη η Ιταλική ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά τα σουτ των ποδοσφαιριστών της Ιντερ δεν έβρισκαν στόχο, ενώ μετά το 60ο λεπτό οι πράσινοι έκλεβαν μπάλες και κατάφεραν να βγουν στην αντεπίθεση. Έτσι στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης
ο Γιόσου Σαριέγκι με προβολή χρίστηκε σκόρερ προκαλόντας σοκ στην Ιντερ. Τα επόμενα λεπτά όπως είναι φυσιολογικό, η ιταλική ομάδα βγήκε μαζικά στην αντεπίθεση και πίεσε ασφυκτικά τους πράσινους όμως οι παίκτες του Τεν Κάτε κατάφεραν να κρατήσουν το πολύτιμο αποτέλεσμα. Με αυτή του την νίκη ο Παναθηναϊκος έφτασε τους 7 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου και στην επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Ανόρθωση που ήρθε ισόπαλη στον αγώνα με την Βέρντερ, χρειάζεται έναν βαθμό για να περάσει στην φάση των 16.
Π.Θ.

ΙΝΤΕΡ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ζούλιο Σέζαρ, Ζανέτι, Μάξουελ (74' Κρουζ), Μαϊκόν, Κόρντομπα, Ματεράτσι, Καμπιάσο, Μουντάρι (46' Μουντάρι), Φίγκο (72' Μπαλοτέλι), Ιμπραΐμοβιτς, Αντριάνο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Βύντρα, Γκούμας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης (63' Σαλπιγγίδης), Γκάμπριελ (83' Τζιόλης), Μάντζιος (93' Ρουκάβινα).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα
Inter Milan v Panathinaikos

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ