Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 17.11.08

O Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια επιβεβαιώθηκε ο κανόνας της ισοπαλίας όπως συμβαίνει στους περισσότερους αγώνες για το φετινό πρωτάθλημα της Superleague. Έτσι η ΑΕΚ παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Πανσεραϊκό. Η Λάρισα αν και προηγήθηκε στο σκορ ισοφαρήστικε από τον Παναθηναϊκό, ο Άρης δεν κατάφερε να επιβληθεί του Αστέρα Τρίπολης ενώ Πανθρακικός και Skoda Ξάνθη μοιράστηκαν τον ένα βαθμό της ισοπαλίας στο μεταξύ τους παιχνίδι. Σημαντικές νίκες πέτυχαν ο Ηρακλής που νίκησε εκτός έδρας τον Πανιώνιο, ο Λεβαδειακός που με την νίκη του επί του ΌΦΗ ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ενώ και ο Θρασύβουλος πέτυχε την πρώτη του νίκη και μάλιστα εκτός έδρας επί του Εργοτέλη.


αναλυτικά:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 2-1
Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο Λεβαδειακός επί του ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν από νωρίς το σκορ με τον Ζησόπουλο στο 6' για να ισοφαρήσουν οι Κρητικοί στο 23' με δυνατό σουτ του Ταραλίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πιέσαν περισσότερο τους φιλοξενούμενους και στο 63 ο Κιάσσος πέτυχε το γκολ της νίκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 0-2
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον γηραιό και αυτή την φορά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Αν και οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το πρώτο τους τέρμα επτά λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης με τον Έπσταϊν (83), ενώ σε μια αντεπίθεση στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο ίδιος παίκτης στο 93' με δυνατό σουτ σφράγισε την πολύτιμη νίκη για τον γηραιό

Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-0
Σε ένα μέτριο παιχνίδι δίχως μεγάλες φάσεις και θέαμα η Άεκ παραχώρησε την ισοπαλία στον Πανσεραϊκό. Η Ένωση παρουσιάσε πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και δεν έκανε πολλές ευκαιρίες στην εστία του Κοτταρά. Έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων προς την διοίκηση και τον προπονητή είχαν ως αποτέλεσμα την παραίτηση του Γ.Δώνη η οποία έγινε αποδεκτή την επομένη του αγώνα.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 0-0
Λευκή ισοπαλία και σε αυτό το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Skoda Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι έχασαν χρυσή ευκαιρία να φύγουν νικητές από το παιχνίδι όταν στο 22' ο Ολίσε νικήθηκε από τον Γκσμπούρνιγκ σε χτύπημα πέναλτι.

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1
Σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από τα επισόδεια που σημείωσαν οι οπαδοί των φιλοξενουμένων αλλά και των γηπεδούχων κατά την διάρκεια της εισόδου των δεύτερωβ στις κερκίδες του Αλκαζάρ, οι βυσινοί και οι πράσινοι μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Μέτριο θέαμα παρουσιάσαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ζουράφσκι (51) ενώ με την αλλαγή του Κλεϊτον οι πράσινοι έγινα πιο απειλιτικοί και κατάφεραν να ισοφαρήσουν με τον Βραζιλιάνο μέσο στο 67. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα το οποίο σωστά ακυρώθηκε ως οφσαϊντ.

ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 1-1
Παρά την πίεση που άσκησε από την αρχή του αγώνα ο Άρης στον Αστέρα Τρίπολης, οι φιλοξενούμενοι παραβίασαν την εστία του Σηφάκη με τον Φιλομένο στο 13. Ο Άρης ισοφάρισσε 14 λεπτά αργότερα με ανάποδο ψαλίδι του Κόκε (27) και παρά την κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1-2
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχε ο Θρασύβουλλος με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33' με τέρμα που πέτυχε ο Γκονσάλβες ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πέρασαν στην αντεπίθεση δημιουργώντας ευκαιρίες δίχως να καταφέρουν να σκοράρουν. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα εξελίχθηκαν σε θρίλερ όταν ο Εργοτέλης ισοφάρρησε στο 90 με τον Ορφανό, όμως ένα αυτογκόλ του Γιαλούση στις καθυστερήσεις (96') έδωσε την νίκη στους φιλοξενούμενους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 2-0
Μεγάλος νικητής ήταν ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής. Σε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε αντεπιθέσεις και να κλείνουν χώρους προς την εστία τους. Το σκορ άνοιξε ο Πατσατζόγλου στο 45 με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έπειτα από μπαλιά του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ενώ στην επανάληψη συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία στο παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρήσουν με τον Μπακαγιόκο και Μουσλίμοβιτς σε μια φάση που σταμάτησε ο Αντώνης Νικοπολίδης. Εν τέλει ο Ντιόγκο Λουϊς Σάντο με μια εκπληκτική κεφαλιά στο 86 νίκησε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και έγραψε το τελικό 2-0.

Βαθμολογία
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 23
2. Π.Α.Ο.Κ. 19
3. SKODA ΞΑΝΘΗ 19
4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 16
5. Α.Ε.Κ. 15
6. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 15
7. ΑΡΗΣ 14
8. ΛΑΡΙΣΑ 13
9. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 12
10. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12
11. ΗΡΑΚΛΗΣ 11
12. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 11
13. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 9
14. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 9
15. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 7
16. Ο.Φ.Η. 7

Σκόρερ
1. ΟΓΚΟΥΝΣΟΤΟ 6
2. ΓΚΑΛΕΤΙ 5
3. ΕΝΤΟΓΙΕ 5
4. ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ 5
5. ΜΠΛΑΝΚΟ 5
6. ΠΑΡΑ 5
7. ΧΑΒΙΤΟ 4
8. ΣΚΟΚΟ 4
9. ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ 4
10. ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ 4
11. ΝΤΙΟΓΚΟ 4

η επόμενη αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 16:45 Alpha
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 NOVA
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 19:00 NET

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 15:00
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 15:00
Ο.Φ.Η. - Α.Ε.Κ. 16:45 NOVA
Π.Α.Ο.Κ. - ΛΑΡΙΣΑ 19:00 NOVA
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ 19:00 NET

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ