Στατιστικά-Ενημέρωση-Στοίχημα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 30.9.08

H 12η Σεπτεμβρίου 2008 έμελλε να είναι η γενέθλια μέρα για μία προσπάθεια μηνών, μία προσπάθεια να δημιουργηθεί μία νέα ιντερνετική παρέα. Λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες, με στόχο και σαφή διάθεση να δώσει έμφαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο πρωτάθλημά μας. Ναι, αυτό που όλοι... σιχτιρίζουμε, αλλά επίσης όλοι το παρακολουθούμε, παθιαζόμαστε και τσακωνόμαστε για αυτό.

Το πρωτάθλημα είναι μέρος της καθημερινότητας των Ελλήνων φιλάθλων και αυτό εδώ το site έρχεται να τοποθετήσει το δικό του λιθαράκι στην ενημέρωση και στη ψυχαγωγία σας. Με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Οφείλουμε λοιπόν να σας συστηθούμε:

Στο Hellasfootballdata.gr, ανάμεσα στα άλλα, ο επισκέπτης μπορεί να βρει:

Συνεχή ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο.

Πλούσια στατιστικά στοιχεία: Όλα τα αποτελέσματα των ελληνικών πρωταθλημάτων από το 1959 έως τις μέρες μας και το κυριότερο τσεκαρισμένα. Επίσης, βαθμολογίες, πίνακες με αναλυτικά στοιχεία για νίκες, ισοπαλίες, ήττες, under, over, ενώ, επιπλέον, για την τελευταία δεκαετία υπάρχουν οι σκόρερ ανά παιχνίδι και το λεπτό επίτευξης κάθε γκολ. Και όλα αυτό με έναν πολύ απλό και εξυπηρετικό τρόπο ώστε να βρίσκει ο καθένας μέσα σε δέκατα του δευτερολέπτου ακόμη και τα πιο απαιτητικά στατιστικά στοιχεία.

Στοίχημα. Προτάσεις τεκμηριωμένες και επειδή από τον... κουβά ουδείς γλίτωσε το site έχει προσθέσει και μία στήλη με χαμένα στοιχήματα για να διηγείται ο καθένας τη δική του πονεμένη στοιχηματική ιστορία.

Φυσικά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας περνάει σε πρώτη μοίρα. Οι αγώνες, η ανάλυσή τους πριν και μετά τις αναμετρήσεις και όλα τα νέα θα «παρελαύνουν» καθημερινά από το hellasfootballdata.gr.

Live scores, σύγκριση αποδόσεων και αφιερώματα.

Διεθνές ποδόσφαιρο με αναφορά στα κυριότερα πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτά και ακόμη περισσότερα στο hellasfootballdata.gr που ήρθε για να αναδείξει με τον τρόπο του πτυχές, στιγμές και γεγονότα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, να αποτελέσει συνοδοιπόρο σας στην πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου... Που όπως είπαμε παραπάνω, όσο κι αν μας «πληγώνει» ή το «πληγώνουμε» το αγαπάμε...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ