Το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.9.08

Το Αθλητικό Παρασκήνιο σε συνεργασία με την ιστοσελίδα Hellas Football Data σας προσφέρει την ανάλυση του ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του ΑΡΗ και του Παναθηναϊκού. Για την ανάλυση των υπόλοιπων αγώνων της 3ης αγωνιστικής πατήστε εδώ



ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σάββατο 20/9, 19:00)

Το ματς:
Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής είναι ξανά στη Θεσσαλονίκη. Βίοι εκ διαμέτρου αντίθετοι για Αρη και Παναθηναϊκό στην προηγούμενη αγωνιστική, με τους "κίτρινους" να χάνουν 3-0 και τους "πράσινους" να κερδίζουν με το ίδιο σκορ. Ίσως οι Θεσσαλονικείς να μην επιθυμούσαν ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς όμως και θα βασιστούν στη δυνατή τους έδρα, στην οποία πάντως πέρυσι δεν κέρδισαν κανέναν από τους μεγάλους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Στον Παναθηναϊκό άπαντες λένε σε όλους τους τόνους πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε αυτό το παιχνίδι -και έχοντας ως δεδομένο ότι ήδη έχουν υποστεί μία ήττα- αποτελεί κρίσιμο σταυροδρόμι για τη συνέχεια.

Η προϊστορία: Ισορροπία θα έλεγε κανείς, με ελαφρύ προβάδισμα Παναθηναϊκού. Στην ουσία "παίζουν" όλα τα αποτελέσματα. 16 νίκες για τον Αρη, 17 για τον Παναθηναϊκό και 14 ισοπαλίες, τέρματα 46-53. Τα τελευταία χρόνια τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι "κλειστά", μπαίνουν λίγα γκολ και χαρακτηριστικό είναι πως στις τελευταίες 16 αναμετρήσεις τα... under φτάνουν τα 13. Στις αναμετρήσεις των δύο πρόσφατων αγωνιστικών περιόδων οι νίκες μοιράστηκαν: 1-0 ο Αρης το 2006-07 και 0-1 ο Παναθηναϊκός πέρυσι.

Το ερωτηματικό: Ο Αρης θα έχει αναρρώσει από το σοκ... του Εργοτέλη;
Hellas Football Data

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ