Κοντά στην μεγάλη επιστροφή!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 1.9.08

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο, ο οποίος βρίσκεται από εχθές το μεσημέρι στην Ελλάδα και πιέζει την Σαχτάρ να τον παραχωρήσει ως δανεικό στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ουκρανική ομάδα αξιώνει 2εκάτ. ευρώ για να παραχωρήσει δανεικό τον παίκτη για έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, την στιγμή που οι ερυθρόλευκοι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν περισσότερα από 1εκάτ. ευρώ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι διατεθειμένος να καταβάλει 500.000€ στους Ουκρανούς ενώ προτίθεται να μειώσει τις ετήσιες αποδοχές του για να διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις. Μέχρι τις 20:00 το βράδυ όπου κλείνει και τυπικά η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος αναμένεται να εξελιχθεί ένα θρίλερ, τόσο για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις των ερυθρόλευκων με την Σαχτάρ όσο και για να δηλώθει ο ποδοσφαιριστής στη λίστα της Ουέφα.
Ακόμα παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Ολυμπιακό ο Ραούλ Μπράβο μιας και ο Ερνέστο Βαλβέρδε του διεμύνησε πως δεν τον υπολογίζει για την νέα σεζόν. Ο Ισπανός αμυντικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σαραγόσα και την Χετάφε, πιέζοντας όμως τους ερυθρόλευκους να του καταβληθεί μεγάλη αποζημίωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιθετικός από την πρέμιερ για τον οποίο υπήρξε ενδιαφέρων από τους Ερυθρόλευκους ήταν ο Εμίλ Μπενζά, ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος από την Μάτσεστερ Σίτυ και έχει προταθεί και στην Σκόντα Ξάνθη.
Τέλος σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Πρέντραγκ Τζόρτεβιτς, ο οποίος θα εξεταστεί εκ' νέου από τον Λάκη Νικολάου για να αποφασιστεί αν η ρήξη μηνίσκου που έχει υποστεί θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά ή με συντηρητική αγωγή και θεραπεία. Στην πρώτη περίπτωση αναμένεται να απουσιάσει 3-4 εβδομάδες από τους αγωνιστικούς χώρους ενώ αντίθετα αν αποφασιστεί συντηρητική αγωγή, θα βρίσκεται στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς με την Νόρτζελαντ.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ