Μηδέν στο πηλίκο...τρία στο υπόλοιπο.....

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 2.10.08

Ανήμπορος να ανταπεξέλθη στις υποχρεώσεις του εκτός έδρας αγώνα με την Κυπριακή Ανόρθωση φάνηκε εχθές ο Παναθηναϊκος που γνώρισε την ήττα με 3-1 από του Κύπριους και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες. Οι πράσινοι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ όταν στο 11 ο Σαριέγκι με τον Σοσίν διεκδίκησαν την μπάλα έπειτα από την εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Κωνσταντίνου και ο Βάσκος πέτυχε αυτογκόλ ξεσηκώνοντας τον κόσμο από τις εξέδρες του ΓΣΠ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σάβιο σέντραρε από αριστερά και ο Ντομπρασίνοβιτς από το ύψος του πέναλτι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκαλίνοβιτς και έκανε το 2-0. Στην συνέχεια οι πράσινοι προσπάθησαν να ανασυνταχθούν και κατάφεραν να πετύχουν τέρμα από πέναλτι που εκτέλεσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, έπειτα από χέρι του Λεϊβακαμπέσι στην περιοχή.
Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε στην επανάληψη με τους πράσινους να προσπαθούν να διασπάσουν την άμυνα των Κυπρίων με ανορθόδοξο τρόπο και δίχως να απειλούν ουσιαστικά την εστία του Μπεκιάϊ. Οι αλλαγές του Ολλανδού τεχνικού των πρασίνων ήταν μετά το μέσο του β' ημιχρόνου όταν στο 67 πέρασε ο Σόουζα και στο 72 ο Ίβανσιτς, όμως η Ανόρθωση με τέρμα του Ιρακινού Χαουάρ στο 78' έριξαν τους πράσινους στο καναβάτσο.
Θα πρέπει να σταθούμε σε δυο σημεία που προκάλεσαν εντύπωση α) Την τακτική που επέλεξε ο Χεν Τεν Κάτε, η οποία δεν άλλαξε σε κανένα σημείο του αγώνα και παρά το εκτενές σκάουτιγνκ, αλλά και το πρόσφατο παράδειγμα από τον αιώνιο αντίπαλο καθώς φαίνεται το πάθημα δεν έγινε μάθημα. β) Οι αλλαγές του Χεν Τεν Κάτε δεν ήταν οι ενδεδειγμένες, Ο Μπραϊς Μουν που αντικαταστάθηκε από τον Σοούζα ήταν από τους διασωθέντες του πρώτου ημιχρόνου ενώ ο Βραζιλιάνος είχε εγκλωβιστεί από τους αμυντικούς της Κυπριακής ομάδας, ο Ίβανσιτς έπρεπε να μπει στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή του ημιχρόνου στην θέση του μέτριου Χριστοδουλόπουλου ενώ απορρία προκάλεσε η αλλάγη του Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Τζιόλη στο 80 ενώ οι πράσινοι βρισκόντουσαν πίσω στο σκορ με δυο τέρματα. Σίγουρα η απόδωση του βραζιλιάνου δεν ήταν και η καλύτερη, όμως είναι σχεδόν αδικαιολόγητη η χρησιμοποίηση του Τζιόλη υπό τέτοιες συνθήκες.
Πλέον το έργο των πρασίνων είναι εξαιρετικά δύσκολο έπειτα από την ισοπαλία με 1-1 που απέσπασε η Βέρντερ Βρέμμης με την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο.

Η βαθμολογία του ομίλου
1. Ίντερ 4 (3-1)
2. Ανόρθωση 4 (3-1)
3. Βέρντερ Βρέμης 2 (1-1)
4. Παναθηναϊκός 0 (1-5)


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Διαιτητής: Έρικ Μπράαμχααρ (Ολλανδία)

Κίτρινες: Λεϊβακαμπέσι, Κατσαβάκης (Ανόρθωση) / Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκούμας, Σαλπιγγίδης (Παναθηναϊκός)

Ανόρθωση (Κετσπάγια): Μπεκιάι, Κατσαβάκης, Νικολάου, Ντομπρασίνοβιτς, Σόσιν (64' Χαουάρ), Πάουλο Κόστα (46' Μπαρντόν), Λεϊβακαμπέσι, Σάβιο (82' Παναγή), Λαμπάν, Κωνσταντίνου, Δέλλας.

Παναθηναϊκός (Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μάτος, Γκούμας, Κλέιτον, Μουν (67' Σόουζα), Σαλπιγγίδης, Ζιλμπέρτο Σίλβα (80' Τζιόλης), Χριστοδουλόπουλος (72' Ίβανσιτς)
Π.Θ.

οι καλύτερες φάσεις του αγώνα


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ