Νίκη δίχως εντυπώσεις...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 17.9.08

Αν και έφυγε νικητής από το Φάρουμ ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Νόρτσελαντ, η απόδωση του για μια ακόμη φορά κυμμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν άνευροι και ασύνδετοι, ενώ οι Δανοί προσπάθησαν να επιτεθούν κυρίως με αντεπιθέσεις, τις οποίες μπόρεσε να σταματήσει η άμυνα της Ελληνικής ομάδας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε έξω από την 18άδα τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και κράτησε στον πάγκο τους Λέτο, Ντιόγκο, Ντουντού, χρησιμοποιόντας τον Λεονάρντο ως αριστερό χαφ, τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης και τον Χρήστο Πατσατζόγλου ως παρτενέρ του Ιεροκλή Στολτίδη. Στο πρώτο ημίχρονο η Νόρτζελαντ δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τους Πειραιώτες, όμως στο β' φάνηκε η διαφορά κλάσεις των ομάδων και δίχως ο Ολυμπιακός να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων, πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και εκμεταλεύθηκε τα λάθη της άμυνας των Δανών και με γκολ του Μήτρογλου στο 73 και Λέτο στο 92 πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και πλέον είναι πολύ κοντά στην πρόκριση για τους ομίλους του Ουέφα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ (Μόρτεν Βίγκχορστ): Χάνσεν, Τοφτ, Κιμπέμπε, Λούντμπεργκ, Σ. Ρίχτερ (84' Στορμ), Νακαζίμα - Φαράν (64' Κρίστενσεν), Νταλ (76' Πέντερσεν), Κάρλσεν, Μπερνιέ, Τ. Ρίχτερ , Μπέρνμπουργκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Άντζας, Ντομί, Στολτίδης, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι (60' Ντιόγο), Λεονάρντο, Μπελούτσι (85' Ντούντου), Μήτρογλου (81' Λέτο)

οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ