Αποτελέσματα 4ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 29.9.08

Λίγα τέρματα σημειώθηκαν την 4η αγωνιστική της Superleague. Ο Λεβαδειακός εκμεταλεύτηκε την δύναμη της έδρας του και νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης, όπως και η Skoda Ξάνθη τον Θρασύβουλο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό στο πρωτάθλημα. Με νίκη έφυγε η Λάρισα από τις Σέρρες που αντιμετώπισε τον Πανσεραϊκο, ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν νικητής στο ντέρμπι με τον ΑΡΗ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια είχαμε της ισοπαλίες του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό, του Ηρακλή με τον Πανθρακικό, ενώ στο πιο συγκλονιστικό ματς της αγωνιστικής ο Πανιώνιος ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΚ που ισοφάρησε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Αναλυτικά:


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 1-0
Δεύτερη νίκη εντός έδρας για τον Λεβαδειακό, που αποδυκνύει πως φέτος η Λειβαδιά θα είναι δύσκολη έδρα για τις περισσότερες ομάδες της Superleague. Ο Αλμπάν Μπούσι ήταν αυτός που έκανε την διαφορά, καθώς πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα στο 55' με κεφαλιά, ενώ είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο στην θέση του Μοντόγια, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1-0
Ένα γκολ του Γκρζέλακ στο 94ο λεπτό "λύτρωσε" την Ξάνθη, δίνοντάς της τη νίκη επί του Θρασύβουλου με 1-0, στο γήπεδο των "Πηγαδίων". Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη για την Ακριτική ομάδα φέτος ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμούς αλλά και να πετύχουν τέρμα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 1-0
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας με γκολ του Κοντρέρας στο 68ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια κέρδισαν. Ο Άρης από την πλευρά του ήταν πολύ κακός και κατώτερος των περιστάσεων, ενώ αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο διαιτητής Πολατιάν που επέτρεψε το αντιαθλητικό παιχνίδι.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 1-3
Με τέρματα των Σαρμιέντο 28', Βενετίδη 85' και Πάρα 89', η Λάρισα πέρασε με 3-1 από τις Σέρρες, αφήνοντας τον Πανσερραϊκό, άποντο στα εντός έδρας παιχνίδια του. Για τους γηπεδούχους μείωσε το σκορ ο Τάντιτς στο 94' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0-0
Ούτε αυτή την αγωνιστική κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης ο Γηραιός. Ο Ηρακλής είχε την κατοχή της μπάλας, την πρωτοβουλία των κινήσεων, τις φάσεις αλλά και χαμένο πέναλτι για να μπορέσει να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Πανθρακικός κατάφερε τελικά να "αποδράσει" με το βαθμό της ισοπαλίας από το "Καυτανζόγλειο".

Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
Δυνατό ματς στο Παγκρήτιο που βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες δίχως τέρματα. Ο Ολυμπιακός αν και καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στην Κρήτη, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν αμυντικούς προσανατολισμούς και απείλησαν με στημένες φάσεις. Προβλημάτισε η διαιτησία του Η.Μαζαράκου που αρκετές φορές επέτρεψε το αντιαθλητικό παιχνίδι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Α.Ε.Κ. 2-2
Το πιο συγλονιστικό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής διεξήχθει στην Νέα Σμύρνη. Η Ένωση αν και μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ο Πανιώνιος ήταν εκείνος που κατάφερε να προηγηθεί χάρις σε αυτογκόλ του Κυργιάκου στο 26'. Η ΑΕΚ ισοφάρισε με ό τέρμα του Σκόκο στο 58', όμως ο Πανιώνιος πήρε και πάλι "κεφάλι" με γκολ του Ντελούρα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 68'. Τελικά η ΑΕΚ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας χάρις σε γκολ του Παντελή Καφέ στο 94. Παράπονα είχαν και οι δυο ομάδες από την διαιτησία του Γ. Σταυρίδη που ακύρωσε καθαρό τέρμα του Εντίνιο, ενώ στο 73 δεν κατέδειξε πέναλτι στην ανατροπή του Λάμπρου Χούτου από τον Χετεμάι.

* Ο αγώνας Παναθηναϊκου-Εργοτέλη θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου

η επόμενη αγωνιστική:

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΛΑΡΙΣΑ - Ο.Φ.Η. 16:45 Alpha
ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 19:00 NET
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:00 NOVA
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:00
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 18:30 NET
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 19:00 NOVA
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ. 21:15 NET
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 21:15 NOVA


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ