Προσπάθησε μεν αλλά...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 17.9.08





Παρά την καλή εμφάνιση τους στο β’ ημίχρονο, οι πράσινοι δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρώτη αγωνιστική του
Champions League και υποχρεώθηκαν σε ήττα 0-2 από την Ίντερ του Μιλάνου που είχε ως πρώτο βιολί τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο υψηλώσωμος Σουηδός επιθετικός έκανε ότι ήθελε την άμυνα των πρασίνων, ήταν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι και έδωσε έτοιμες ασίστ στους Μαντσίνι και Αντριάνο.

Ο Παναθηναϊκος έχωντας σε καλή μέρα τους Μπραϊς Μουν, Ζιλμπέρτο Σίλβα κατά πρώτο λόγο και τους Σαλπιγγίδη, Κλεϊτον κατά δεύτερο έκανε ευκαιρίες στην εστία της Ιντερ, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Ιταλική ομάδα δίχως να παίζει ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει την νίκη και πήρε προβάδισμα για την πρωτιά στον όμιλο, έπειτα από την ισοπαλία που παραχώρησε η Βέρντερ Βρέμμης στην Γερμανία με αντίπαλο την Ανόρθωση. Ύπό προϋποθέσεις το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να ευνοήσει τους πράσινους, αρκεί να φύγουν νικητές από το ΓΣΠ την επόμενη αγωνιστική.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Νίλσον (72’ Χριστοδουλόπουλος), Μουν (83’ Σόουζα), Γκούμας, Σιμάο, Βύντρα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μάτος, Κλέιτον, Καραγκούνης (35’ Ίβανσιτς), Σαλπιγγίδης.

ΊΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Κόρντομπα, Μάξγουελ, Ζανέτι, Μαϊκόν, Ματεράτσι, Βιεϊρά (65’ Μουντάρι), Καμπιάσο, Μαντσίνι (82’ Αντριάνο), Κουαρέσμα (62’ Φίγκο), Ιμπραΐμοβιτς

τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ