Αποτελέσματα 2ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 15.9.08

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, την ίδια ώρα που ο Εργοτέλης ζευγάρωνε τις νίκες του στο πρωτάθλημα απέναντι στον ΑΡΗ, ενώ και ο Ολυμπιακός απέδρασε με ένα γκολ του Ντιόγκο από τα πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη. Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τον Πανθρακικό, ενώ το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα έκανε ο Πανιώνιος απέναντι στον Πανσεραϊκο ενώ ισόπαλοι ήρθαν ο Αστέρας Τρίπολης με την Λάρισα και ο Ηρακλής με τον ΌΦΗ. Νικηφόρα έληξε για τους γηπεδούχους το ματς στην Λειβαδιά ανέμεσα στον Λεβαδειακό και τον Θρασύβουλο με τους φιλοξενούμενους να εκφράζουν παράπονα για την διαιτησία.

Αναλυτικά:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1-0
Τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα κατέκτησε ο Λεβαδειακός που νίκησε με 1-0 το Θρασύβουλο στο δημοτικό γήπεδο Λιβαδειάς. Τη νίκη στους γηπεδούχους χάρισε ο Λεονάρντο στο 65'.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ 3-0
Την ουσία με το θέαμα συνδίασε ο Εργοτέλης που έχει κάνει ένα εκπληκτικό ξεκίνημα εν αντιθέσει με την εικόνα που παρουσιάσε στο περσινό πρωτάθλημα. Πρώτος σκόρερ του αγώνα είναι ο Πάτρικ Ογκουνσότο που σκόραρε δυο φορές μέσα σε οκτώ λεπτά (31', 39'), ενώ το σκορ για τους γηπεδούχους είχε ανοίξει νωρίτερα ο Μπούντιμιρ (24').

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΛΑΡΙΣΑ 0-0
Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν ο Αστέρας και η Λάρισα με τους γηπεδούχους να δημιουργούν ευκαιρίες για ένα τέρμα, δίχως να καταφέρουν να σκοράρουν. Εκρηκτική ήταν η αντίδραση του προπονητή των Αρκάδων στην συνέντευξη τύπου όταν και δήλωσε πως τους στοχους της ομάδας ορίζει η διοίκηση το τεχνικό επιτελείο και όχι οι φίλαθλοι και οι δημοσιογράφοι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-0

Με επιτυχία στέφθηκε η πρόβα τζενεράλε απέναντι στους "νερατζούρι" του Μιλάνου καθώς οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 3-0 του Πανθρακικού ο οποίος δημιούργησε προϋποθέσεις για να πετύχει κάποιο τέρμα, οι παίκτες του όμως δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Τα γκολ πέτυχαν οι Σοούζα 14, Γκούμας 35, Ίβανσιτς 77'.

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

Με ενα γκολ του Ντιόγκο Λούις Σάντο στο 70' λεπτό ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρος από τα πηγάδια. Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο όταν και κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως στο β' η είσοδος του Άκη Στολτίδη και του Βασίλη Τοροσίδη άλλαξε την εικόνα του αγώνα για τους ερυθρόλευκους που πήραν το πρώτο τους διπλό στο φετινό πρωτάθλημα.


Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 1-1

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε μια κατάμεστη και "καυτή" Τούμπα άνοιξε το σκορ στο 15 με ένα όμορφο πλασέ του Μουσλίμοβιτς, ενώ η ΑΕΚ που ήταν καλύτερη στο β' ημίχρονο ισοφάρησε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με ένα γκολ του συνήθη υπόπτου, Ίσμαελ Μπλάνκο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1

Σε αγώνα που διακόπηκε για περίπου 40 λεπτά, λόγο πτώσης του ρεύματος, ο Πανιώνιος κατάφερε να κερδίσει τον Πανσερραϊκό με 1-0 χάρις σε τέρμα του Κουμορτζί στο 30ο λεπτό αν και έμεινε να αγωνίζεται από το 57' με παίκτη λιγότερο.

ΗΡΑΚΛΗΣ - Ο.Φ.Η. 1-1

Τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα πήραν Ηρακλής και ΟΦΗ, που έμειναν στο 1-1 στο Καυτανζόγλειο. Ο Γκαρσία "άνοιξε" το σκορ για τους γηπεδούχους στο 14ο λεπτό, ενώ στο 69' ο Εντογιέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τους Κρητικούς.

η επόμενη αγωνιστική:

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΛΑΡΙΣΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ 16:45 Alpha
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:00 NET
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:00 NOVA
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:00
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 19:00 NET
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Ο.Φ.Η. 19:00 NOVA
Α.Ε.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ 21:15 NOVA

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ