Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 22.9.08

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση απέναντι στον Πανσεραϊκό. Νικητής έφυγε από το Κλεάνθης Βικελίδης ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη, ενώ η ΑΕΚ σημείωσε την δεύτερη φετινή της νίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή. Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Γ. Παράσχου στον πάγκο της Ξάνθης όπου οι Ακρίτες έκαναν το διπλό απέναντι στην Λάρισα. Με ένα γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ο ΠΑΟΚ σημείωσε την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Πανθρακικό ενώ και ο Αστέρας Τρίπολης σημείωσε την πρώτη του φετινή νίκη με αντίπαλο τον Θρασύβουλο στο γήπεδο της Φυλής. Τέλος ισοπαλία είχαμε μεταξύ του Πανιωνίου και του ΟΦΗ όπως και του Εργοτέλη με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά:


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-1
Το τέρμα που πέτυχε στο 2ο λεπτό ο Ορφανός δεν επαρκούσε για να δώσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη στην ομάδα του Εργοτέλη. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να συνέλθουν από το αρχικό σοκ και αντέδρασαν σκοράροντας με τον Μοντόγια στο 37' λεπτό και απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 0-2
Την πρώτη νίκη της σεζόν σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης καθώς κέρδισε με 2-0 τον Θρασύβουλο στην Φυλή. Τα τέρματα σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζεάν Κάρλος στο 59' και ο Τζέζαρεκ στο 65'.

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2

Ένα ακόμη καταστροφικό επτάλεπτο για τον ΑΡΗ ήταν ικανό για να ανατρέψει την σαφή υπεροχή του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που περιορίστηκε σε λίγες πλην εύστοχες αντεπιθέσεις. Το σκορ άνοιγε για τους γηπεδούχους ο Χαβίτο στο 10', ενώ για τους πράσινους ισοφάρησε ο Κλεϊτον στο 19', ενώ στο 26 ο Ίβανσιτς με χτύπημα φάουλ έδωσε τους τρεις βαθμούς στους πράσινους.

ΛΑΡΙΣΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ 0-1
Επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Γ. Παράσχου στον πάγκο της Ξάνθης. Με γκολ του Αγκάλι στο 14', η Ακριτική ομάδα επικράτησε της Λάρισας στο Αλκαζάρ και έφτασε τους 6 βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 0-1
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στο 55' σκόραρε για μια ακόμη φορά και ο ΠΑΟΚ έφυγε με νικητής από την Κομοτηνή. Ελάχιστες ευκαιρίες σημειώθηκαν προς τις δυο εστίες με τον δικέφαλο του Βορρά να έχει τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 4-1

Πολλά γκολ σε συνδιασμό με εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιήσε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον αξιόμαχο Πανσεραϊκο που έδειξε τις αρετές του στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος του αγώνα οι ερυθρόλευκοι ήταν καθηλωτικοί και πέτυχαν δυο τέρματα με τους Κοβάσεβιτς 23' και Γκαλέτι 37'. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν επιθετικά όμως οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να τριπλασιάσουν τα τέρματα τους με όμορφη κεφαλιά του Ντιόγκο στο 81. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ζουντί στο 85 ενώ ο Ολυμπιακός έκλεισε το ματς 4-1 με ένα γκολ του Όσκαρ στο 89 ',που δέχθηκε μια εκπληκτική κάθετη πάσα από τον Φερνάντο Μπελούτσι, και σημείωσε το τελικό σκορ.

Α.Ε.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0 Δυνατά ξεκίνησε τον αγώνα με τον Ηρακλή η ΑΕΚ και παρά το ακυρωθέν γκολ του Μπλάνκο στο 2' λεπτό σημείωσε ένα ακόμα τέρμα στο 14' με τον Νάτσο Σκόκο. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η Ένωση έλεγχε τον ρυθμό όμως υπήρχαν και διαστήματα που ο Ηρακλής βρήκε εμπόδιο τον Σάχα και δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Ο.Φ.Η. 1-1
Πανιώνιος και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς αλλά όχι και εντυπώσεις. Το σκορ άνοιξε ο Πανιώνιος στο 61' με τον Κουμορτζί για να ισοφαριστεί τέσσερα λεπτά αργότερα με σουτ του Εντογιέ στο 65'.

η επόμενη αγωνιστική:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 NOVA
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 19:00 Alpha
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17:00
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:00
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Α.Ε.Κ. 19:00 NOVA
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 19:00 NET
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 21:15 NOVA
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:00 NET (* ο αγώνας αναβλήθηκε λόγο συναυλίας στο ΟΑΚΑ στις 27/9).

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ