Αποτελέσματα 1ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 1.9.08

21 Τέρματα επιτεύχθηκαν στην πρώτη αγωνιστική του τρίτου πρωταθλήματος της Superleague. Οι εκπλήξεις δεν ήταν και λίγες με την Ξάνθη και τον Πανσεραϊκό να παίρνουν το διπλό σε Νέα Σμύρνη και Καυτατζόγλειο, ενώ εξαιρετική εμφάνιση παρουσιάσε ο ΠΑΟΚ που επιβλήθηκε του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Επιτυχημένο ντεμπούτο είχε ο Άρης με τον Λεβαδειακό που κατάφερε να ξεπεράσει τον αποκλεισμό του στο Ουέφα, ενώ και η Λάρισα που υποδέχθηκε τον νεοφώτιστο Θρασύβουλο. Τέλος νίκη με καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός που νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης ενώ η ΑΕΚ στέφθηκε νικήτρια του πρώτου φετινού ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:
ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0
Οι δύο αλλαγές του Ερνάντεθ, Χαβίτο και Βλοντάρτσικ, χάρισαν στον Άρη τη νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο Ισπανός στο 66' και ο Πολωνός στο 78' σημείωσαν τα δύο γκολ του Άρη, ο οποίος είχε πέντε χρόνια να σημειώσει νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΛΑΡΙΣΑ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 3-0
Νικηφόρα ξεκίνησε η σεζόν για τους "βυσσινί" που επιβλήθηκαν του Θρασύβουλου με 3-0
στο Αλκαζάρ. Οι Θεσσαλοί δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης και με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο εξασφάλισαν την πρώτη νίκη τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δύο τέρματα πέτυχε ο Πάρα (10', 33'), ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Μαρσέλο Σαρμιέντο (27').

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-2
Αν και ο Εργοτέλης βρέθηκε πίσω στο σκορ με τέρμα που πέτυχαν οι γηπεδούχοι με τον Ενρίκες στο 29, στην συνέχεια κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι με δυο τέρματα του εκπληκτικού Πάτρικ Ογκουνσότο που σκόραρε στο 52' και στο 82'.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 3-1
Αρκετά καλός ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Ολυμπιακός που κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από τους ομίλους του Τσάμπιος Λίγκ. Ο Αστέρας Τρίπολης αν και δεν δημιούργησε αρκετές φάσεις προς την εστία του Νικοπολίδη, βρέθηκε προηγούμενος στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πεναλτι του Σέζαρεκ στο 42. Στην επανάληψη Ο Γκαλέτι με δυνατό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε στο 61, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο εντυπωσιακός Ντίγκο κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκαλέτι στο 63 και οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. Την νίκη για τους ερυθρόλευκους σφράγισε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς με σουτ στο 81'.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 0-1
Με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση σουτ του Ταϊντερ στο 14' πίσω από την Σέντρα, η Ξάνθη πέρασε νικηφόρα από την Νέα Σμύρνη. Οι κυανέρυθροι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα τέρμα, όμως δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ. 0-2
Με δύο τέρματα των Μάρκος Αντόνιο (8') και Κονσεϊσάο (42') από το πρώτο 45λεπτο, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 στην Κρήτη τον ΟΦΗ και έκανε ένα θετικό ντεμπούτο στο νέο πρωτάθλημα της Superleague.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-2
Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε ο Πανσεραϊκος στην επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία όπου με δυο τέρματα του Ζουντί στο 8' και στο 41 χάρισε το πρώτο διπλό. Για τον γηραιό μείωσε ο Σεργκέ στο 77'.

Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1
Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ΑΕΚ που ήταν η νικήτρια του πρώτου φετινού ντέρμπι. Οι παίκτες του Γ. Δώνη μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και δεν επέτραψαν στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν την εστία του Σάχα σε κανένα σημείο του αγώνα. Το σκορ για την Ένωση άνοιξε ο Εντίνιο στο 20΄ ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο πορτογάλος κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπλάνκο και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με δυο τέρματα. Στην επανάληψη είχαν ευκαιρία να τριπλασιάσουν το σκορ με σουτ του Σκόκο που βρήκε στο δοκάρι ενώ οι φιλοξενούμενοι που παρουσιάστηκαν νωθροί το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειωσουν στις καθυστερήσεις 94' του παιχνιδιού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γ.Καραγκούνη.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ