Αποτελέσματα 8ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12.11.07

Ο Παναθηναϊκος ήταν ο μεγαλος κερδισμένος στο ντέρμπι της αγωνιστικής που κέρδισε δίκαια την ΑΕΚ και βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Νίκη έκπληξη έκανε ο Λεβαδειακός στην Κρήτη επί του ΟΦΗ, ενώ ο Απολλών Καλαμαριάς πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Βέροιας. Ο Άρης παραμένει η μόνη αήτητη ομάδα στην Superleague καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 επί του Ατρόμητου. Αγχωτική νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί του Εργοτέλη ενώ την ανατροπή της αγωνιστικής πέτυχε ο Πανιώνιος που αντιμετώπισε την Ξάνθη και ενώ βρισκόταν με δυο τέρματα πίσω στο σκορ, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ρεφίκ Τσιμπούκ έδωσε το προσωπικό του σόου και την νίκη στους κυανέρυθρους. Ηρακλής και Λάρισα μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας ενώ ο Αστέρας Τρίπολης, χάνωντας ευκαιρίες για να διευρύνει το σκόρ, νίκησε δίκαια τον λαβομένο Ολυμπιακό ο οποίος είχε επτά σημαντικές απουσίες.

Αναλυτικά
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ 2-1
Δίκαια επικράτησε ο Παναθηναϊκος επί της ΑΕΚ στην Λεωφόρο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν με ένα τέρμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 6ο λεπτό έπειτα από μια εντυπωσιακή προσπάθεια του Μάτζιου, ενώ στο 34ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής με σουτ στην μεγάλη περιοχή πέτυχε το 2-0. Για την ΑΕΚ μείωσε ο Λυμπερόπουλος στο 42΄ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Επισόδεια σημειώθηκαν στην φυσούνα του γηπέδου μεταξύ του Δέλλα και του Ντογιέ, ενώ ένταση υπήρχε στα αποδυτήρια μεταξύ των βοηθών του Πεσεϊρο και του Γιάσμικο Βέλιτς εναντίων του Φερέρ και παραγώντων της ΑΕΚ. Καθαρό θέατρο έκανε ο Ντογιέ που εκβίασε την αποβολή του Δέλλα και υποχρέωσε την ΑΕΚ να αγωνιστεί και αυτή με 10 παίκτες καθώς είχε προηγηθεί η δίκαια αποβολή του Σέριτς σε μαρκάρισμα επί του Μανού.

ΟΦΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-2
Άτυπη ρεβάνς για την προ-διετίας νίκη του Όφη που τον έριξε στην Β' Εθνική πήρε ο Λεβαδειακός και με την σπουδαία εμφάνιση στο Παγκρήτιο, απέφυγε την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ πέτυχαν οι Σφακιανάκης 69', Σίζιτς 74', Ζησόπουλος 82',

ΒΕΡΟΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 0-2
Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, ο οποίος επικράτησε 2-0 στη Βέροια της τοπικής ομάδας, με τη νίκη των φιλοξενουμένων να είνα απόλυτα δίκαιη, καθώς πέρα από τα τέρματα που σημείωσε είχε και τις καλύτερες ευκαιρίες στο ματς. Τα τέρματα πέτυχαν οι
Μπούσι 62', Περόνε 86'.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΡΗΣ 1-2
Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Άρης επί του Ατρομήτου και παρέμεινε η μόνη αήτητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Τον θρίαμβο του Άρη στιγμάτισε ο σοβαρός τραυματισμός του νεαρού Παπάζογλου ο οποίος θα απουσιάσει τέσσερις μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους. Τα τέρματα πέτυχαν οι: Γκαρσία 9', Λουτσιάνο 38', Σιστόν 71.

ΠΑΟΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-0
Με ένα γκολ του Σάλμον στο 87ο λεπτό ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα επί του Εργοτέλη ο οποίος έχασε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Το γκολ του Σάλμον έφερε τον δικέφαλλο του βορρά στην 8η θέση της βαθμολογίας με 10βαθμούς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΞΑΝΘΗ 3-2
Αν και η ακριτική ομάδα προηγήθηκε στο σκορ με δύο τέρματα του Ρατζίνσκι στο 9' και στο 52', ο Ρεφίκ Τσιμπούρ μετάτρεψε μέσα σε 10 λεπτά το 0-2 σε 3-2. Για τους Κυανέρυθρους τα τέρματα πέτυχαν οι Πλέτς 55 έπειτα από φάουλ του Τσιμπούρ που τον βρήκε μόνο μέσα στην μεγάλη περιοχή, Τσιμπούρ 58' με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και 61.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ 1-1
Μπορεί η φιλοξενούμενη να ήθελε περισσότερο την νίκη από τον γηπεδούχο όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια μέχρι να φτάση στην ισοφάρρηση. Εκτός ευατού ήταν στην συνέντευξη τύπου ο Γ.Δώνης που διαμαρτυρήθηκε έντονα για την διαιτησία. Τα τέρματα πέτυχαν 53' Έμερσον (πεν.), 80' Κλεϊτον (πεν.).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
Άχρωμος και με πολλές απουσίες παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός στην Τρίπολή όπου γνώρισε την δίκαιη ήττα επί του ψυχομένου Αστέρα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να περιορίσουν τα ατού των φιλοξενουμένων και εκμεταλεύθηκαν την λάθος κεφαλιά του Τζόρτεβιτς στο 34 που βρήκε προ της εστίας του Νικοπολίδη τον Φιλομένο, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Η ομάδα του Κάμπος έχασε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ έπειτα από το χαμένο πέναλτι του Ροτζέριο, έπειτα από ανατροπή του Αντώνη Νικοπολίδη ο οποίος έπρεπε να είχε αποβληθεί.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ