Βαθμοί κόπoις κτώνται

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 7.11.07

Κατάθεση ψυχής και αγωνιστικότητας έκανε εχθές ο λαβωμένος Ολυμπιακός απέναντι σε μια αποφασισμένη για την νίκη Ρεάλ Μαρδίτης. Οι απουσίες των ερυθρολεύκων ειδικά από την μεσαία γραμμή ήταν παραπάνω από φανερές και αντιμετώπισαν ούκ ολίγα προβλήματα από τους μέσους των "μαρδιλένων".
Η παραδειγματική αγωνιστικότητα που κατάθεσαν όλοι οι παίκτες με πρώτο τον Τάσο Πάντο που κλήθηκε να μαρκάρει τον Ρομπίνιο ήταν συγκλονιστική και άξιέπαινη.
Ο αγώνας ξεκίνησε με την Ρεάλ να παίρνει τα ινία του αγώνα και τον Αντώνη Νικοπολίδη να πραγματοποιεί εξαιρετικές αποκρούσεις. Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν μπλοκαρισμένο στον χώρο του κέντρου και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις προς την εστία της Ρεάλ.
Οι μαδριλένοι παρά την πίεση των παικτών του Ολυμπιακού κατάφεραν να κυκλοφορήσουν σωστά την μπάλα και να βρουν ανοιχτούς χώρους για να τροφοδοτήσουν τους επιθετικούς, όμως πότε οι εξαιρετικές επεμβάσεις του Νικοπολίδη, πότε οι σωστές τοποθετήσεις του Ζεβλάκοφ και το πάθος του Τάσου Πάντου που περιόρισε σημαντικά τον Ρομπίνιο ήταν αυτές που κράτησαν ανέπαφη την εστία της Ελληνικής ομάδας.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φανεί περισσότερο στο γήπεδο όμως οι τραυματισμοί των Ραούλ Μπράβο και Σέζαρ και οι αναγκαστικές λύσεις που χρησιμοποίησε ο προπονητής του Ολυμπιακού τοποθετώντας τον Αρτσούμπι σε ρόλο αριστερού μπάκ που αντικατέστησε τον τραυματία Ραούλ Μπράβο και τον Κώστα Μενδρινό που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή του τραυματία Σέζαρ και τοποθετήθηκε στην μεσαία γραμμή και παράλληλα υπήρχε η μετατόπιση του Πατσατζόγλου στα μετόπισθεν, δεν άφησαν τον Ολυμπιακό να αναπτυχθεί όπως ήθελε και η Ελληνική ομάδα περιορίστηκε στις κόντρα αντεπιθέσεις αποκρούοντας τις επελάσεις της Ρεάλ.

Αυτό που θα πρέπει να επισημανθεί ήταν η θερμή υποστήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού στην χθεσινή αναμέτρηση ψύχωσε τους παίκτες που έδωσαν ότι μπορούσαν στον αγωνιστικό χώρο και κατέκτησαν τον βαθμό της ισοπαλίας που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος για την συνέχεια.



Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός(Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Ζούλιο Σέζαρ(74' Μενδρινός), Ραούλ Μπράβο(52' Αρτσούμπι), Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Στολτίδης, Γκαλέτι, Λούα Λούα, Κοβάσεβιτς(Κωνσταντίνου)

Ρεάλ Μαδρίτης(Μπερντ Σούστερ): Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Καναβάρο, Ντιαρά, Ραούλ(81' Μπαλμπόα), Κάγκο, Ρομπίνιο(81' Σαβιόλα), Μαρσέλο, Χάιντσε, Φαν Νίστελρόι, Σνάιντερ.

Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Λούμπος Μίχελ (Σλοβακία)
Βοηθοί: Μπάλκο, Σαμπάι










Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ