Αποτελέσματα 7ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 5.11.07

Το σερί της πρωτοπόρου ΑΕΚ διακόπηκε από τον μαχητικό Ηρακλή που υποχρέωση την ομάδα του Λορένσο Σέρα Φερέρ στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Λεβαδειά σαρώνοντας την τοπική ομάδα που δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα την εστία του Μάλαρτζ, ενώ ο Ολυμπιακός πέτυχε μια αγχωτική νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ που παρουσίασε ένα καλοδουλεμένο σύνολο. Σημαντική νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι επί του ΟΦΗ, όπως και ο Άρης επί της Βέροιας με την ομάδα του Ντούσαν Μπάγιεβιτς να χάνει ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν στην Καλαμαριά ο Απόλλων με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως και η Λάρισα με την Ξάνθη με την ομάδα του Γ.Δώνη να προβληματίζει με την απόδοση της και να μην καταφέρνει να πάρει την νίκη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι. Τέλος σημαντική ευκαιρία έχασε ο Πανιώνιος να πετύχει το διπλό στην Κρήτη επί του Εργοτέλη που παρουσίαστηκε αρνητικά μεταμορφωμένος σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά:

ΑΕΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1-2
Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε ο "γηραιός" και πήρε την νίκη στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει τέρμα όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος της σε αυτόν τον αγώνα και υποχρεώθηκε σε μια απρόσμενη ήττα για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα πέτυχαν: 9' Έμερσον, 28' Λυμπερόπουλος, 82' Ροντρίγκο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-4
Εύκολη νίκη πέτυχε στην Λειβαδιά ο Παναθηναϊκος και μείωσε σε απόσταση βολής την διαφορά του με την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμένομένου και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα την αντίπαλη εστία. Ο Παναθηναϊκος θα μπορούσε να πετύχει ένα ακόμα τέρμα όμως ο Ντογιέ αστόχησε σε πέναλτι που βρήκε στο δοκάρι. Τα τέρματα για την ομάδα του Χοσέ Πεσεϊρο πέτυχαν οι Σαλπιγγίδης 7’, Ιβανσιτς 22’, Τζιόλης 54’ και Μάντζιος 82’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2-1
Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε να αντικαταστήσει μια σημαντική μονάδα του στο 22'λεπτό όταν ο Λεντέσμα ένωσε ενοχλήσεις και ζήτησε αλλαγή, παρά το γεγονός ότι ο ιδιαίτερα μαχητικός ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί στο 42' με τέρμα του Κωσταντινίδη, οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να ισοφαρρήσουν στο 52' με τον Βασίλη Τοροσίδη ενώ με κεφαλιά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο 66 έκαναν το 2-1 και πήραν την νίκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΦΗ 1-0
Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Γκιλγιέρμο Όγιος αγωνιζόταν από το 58 με 10παίκτες λόγο αποβολής του Ολιβεϊρα, Ο Λουτσιάνο στο 71' λεπτό με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έφερε την νίκη στην ομάδα του Περιστερίου.

ΑΡΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1-0
Ο Άρης διατήρησε το αήτητο της έδρας του και έφτασε στην νίκη χάρη στο γκολ του Ρονάλντο στο 31ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρωνται για άδικη αποβολή του Πετκάκη, αλλά και για το πέναλτι που καταλογήστηκε στο 58' λεπτό υπέρ του Άρη, στο οποίο αστόχησε ο Κόκε.

ΑΠ.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-2
Συναρπαστική εξέλιξη είχε ο αγώνας στην Καλαμαριά με τους φιλοξενούμενους να προηγούντε δύο φορές στο σκόρ με τον Φιλομένο στο 16' και 69' ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τους Φαβάλι 38' και Αμπονσά 81'.

ΛΑΡΙΣΑ-ΞΑΝΘΗ 0-0
Δύο όψεις είχε ο αγώνας του Αλκαζάρ μεταξύ της Λάρισας και της Ξάνθης. Το πρώτο ημίχρονο ήταν νευρικό με πολλά φάουλ και ελάχιστες φάσεις ενώ η επανάληψη ήταν διαφορετική με χαμένο πέναλτι για την Ξάνθη, δοκάρι για τους γηπεδούχους και μεγαλύτερη ώρα αγωνιστικής δράσης των δύο ομάδων.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1

Αρνητικός πρωταγωνιστής στον αγώνα ήταν ο διαιτητής Τεροβίτσας που δήλωσε την παραίτηση του κρεμώντας οριστικά την σφυρίχτρα. Ο Τεροβίτσας έδειξε αρχικά την κίτρινη κάρτα στον Κουμορτζί στο 62' και 70' όμως κατόπιν συνενόησης με τον τέταρτο, έδειξε ότι την πρώτη κίτρινη χρέωσε στον Μπερντέ. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 41' με γκολ που πέτυχε ο Κορδονούρης από ελεγχόμενη θέση για οφσαϊντ ενώ ο Πανιώνιος ισοφάρρησε στο 60' με τον Νικολάου.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ