Μπορούσαν κάτι παραπάνω

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 30.11.07

Μέτρια ήταν η συγκομιδή βαθμών στις χθεσινές αναμετρήσεις των ομάδων μας στο Ουέφα. Ο Πανιώνιος αντιμετώπισε μια αρκετά εχθρική διαιτησία που είχε ως απότελεσμα να γνωρίσει άδικη ήττα από την Γαλατασαράϊ. Η Λάρισα πάλεψε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με την ΑΖ Αλκμαάρ, δημιούργησε ευκαιρίες όμως μια αντεπίθεση των Ολλανδών σε μια στιγμή που οι "βυσσινί" ήταν κοντά στο να κάνουν την έκπληξη, έφερε την ολλανδική ομάδα μπροστά στο σκορ και παράλληλα εξανέμισε τις όποιες μαθηματικές ελπίδες της ομάδας του κάμπου για πρόκριση στην επόμενη φάση. Απαγοητευτική ήταν η ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απέναντι στην ισχυρή Φιορεντίνα. Οι ιταλοί προηγήθηκαν στο σκορ όμως η ΑΕΚ γλίτωσε από τα χειρότερα έπειτα από το αυτογκολ που δέχθηκε η ιταλική ομάδα. Τέλος άτυχος θα πρέπει να αισθάνεται ο Αρης που έφερε την Μπόλτον σε δύσκολη θέση, έπειτα από το γκολ του Τόνι Κάλβο . Η αγγλική ομάδα όμως κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλλίας έπειτα από γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου στις καθυστερήσεις.
Αναλυτικά:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ0-3
Την άδικη ήττα, με σκορ 3-0, υπέστη ο Πανιώνιος, μέσα στη Νέα Σμύρνη, από την Γαλατασαράι. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 50’ όταν ο Σερκάν από θέση οφσάιντ πήρε την μπάλα και αφού πέρασε τον Ταμπάση με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 63’ ο Αρντά κέρδισε ανύπαρκτο πεναλτι από τον Μάκο, ο διαιτητής απέβαλε τον παίκτη των «κυανέρυθρων» και ο Σονγκ εκτέλεσε εύστοχα για να κάνει το 0-2. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από κεφαλία του Χακάν Σουκούρ στο 83ο λεπτό.

ΑΖ ΑΛΚΜΑΑΡ-ΛΑΡΙΣΑ 1-0
Δεν τα κατάφερε στην Ολλανδία η Λάρισα, η οποία μετά την ήττα της με 1-0 από την Αλκμάαρ και «αποχαιρέτησε» και μαθηματικά τις όποιες ελπίδες είχε για να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και η ομάδα του Λούις Φαν Γκάαλ, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς έπειτα από μια στιγμή αδράνειας της άμυνας των «βυσσινί» (77’ Ντεμπελέ).

ΑΕΚ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1-1
Απαγοητευτική ήταν η ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με κάποιες αναλαμπές στο δεύτερο ημίχρονο, το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Φιορεντίνα. Καλύτεροι οι Iταλοί στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν με τον Οσβάλντο, η «Ένωση» όμως απάντησε γρήγορα και με… αυτογκόλ, έφερε το ματς στο 1-1, σκορ που ήταν και το τελικό. Πολύ καλές οι παρουσίες των Ράμος και Παπασταθόπουλου, δεν ήταν όμως αρκετές για τη νίκη. Δυσκολεύει το έργο της «Ένωσης» για την πρόκριση, καθώς μετά τη νίκη της Μπόλεσλαβ στη Σουηδία με 3-1 επί της Έλφσμποργκ, έπεσε στην τέταρτη θέση. Χαρακτήρα τελικού παίρνει για την ΑΕΚ, ο αγώνας της ερχόμενης Τετάρτης στην Τσεχία κόντρα στην Μλάντα.

ΜΠΟΛΤΟΝ-ΑΡΗΣ 1-1
Ο Αρης κρατούσε την νίκη επί της Μπόλτον μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, με γκολ στην εκπνοή «έγραψε» το τελικό 1-1 και στέρησε από την ελληνική ομάδα ένα μεγάλο «διπλό»! Ο Κάλβο, στο 43’, άνοιξε το σκορ για τους «κίτρινους», που στήθηκαν στο «Ρίμποκ» μαεστρικά από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και ήταν καλύτεροι από τους Αγγλους. Συγκλονιστικοί οι οπαδοί της ελληνικής ομάδας.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ