Αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.11.07

Ανατροπή στην κορυφή της βαθμολογίας είχαμε την 9η αγωνιστική. Η ΑΕΚ με νίκη επί του Όφη ανέβηκε πάλι στην κορυφή εκτοπίζοντας τον Παναθηναϊκο που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία στην Λάρισα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, με επισόδεια σημαδεύτηκε μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Πανιωνίου όταν άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες στο πούλμαν της φιλοξενούμενης ομάδας, τραυματίζοτας ελαφρά τον Έβαντ Λίνεν. Στα αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ ήταν εκπληκτικός στα πρώτα 25 λεπτά όπου και πέτυχε 3 τέρματα ενώ οι κυανέρυθροι μετά το γκολ του Πλετς, δεν δημιούργησαν άλλη ευκαιρία. Νίκη έκπληξη πέτυχε ο Ηρακλής στα πηγάδια επί της Ξάνθης. Εκτός έδρας νίκες είχαμε για τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο που επιβλήθηκαν του Εργοτέλη και της Καλαμαριάς αντίστοιχα. Στα ματς του Σαββάτου, ο Ολυμπιακός δυσκολεύθηκε απέναντι στην Βέροια αλλά κατάφερε να πάρει την νίκη ενώ ο Άρης γνώρισε στην την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα απέναντι στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά:

ΑΠ.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2
Δεν ταιριάζει το "Καυτατζόγλειο στον Απόλλωνα Καλαμαριάς καθώς γνώρισε μια ακόμη ήττα. Η ομάδα του Όγιος, δίχως να εντυπωσιάσει πήρε το διπλό με τέρματα των Κάστρο στο 11' και Σίριο στο 33'.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-3
Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης που σημείωσε την δεύτερη του εκτός έδρας νίκη στην Κρήτη και απέδειξε πως είναι φαβορί για μια από τις θέσεις που οδηγούν στο Ουέφα. Η τοπική ομάδα προβλημάτισε και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δείχνουν πως δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Τα τέρματα για την ομάδα του Κάμπος πέτυχαν οι: Φιλομένο 45', Σέζαρεκ 65', Ροζέριο 76'.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-1
Εκπληκτική απόδοση έπιασε στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ, διάστημα στο οποίο πέτυχε τρία τέρματα επί του Πανιωνίου που φάνηκε να αιφνιδιάστηκε. Την αρχή έκανε ο Γεωργιάδης στο 7', ενώ ο Κωνσταντινίδης στο 15' διπλασίασε τα γκολ ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Μαλεζάς έκανε το 3-0. Ο Πανιώνιος αντέδρασε πετυχαίνοντας γκολ με τον Πλετς στο 28ο λεπτό αλλά στην συνέχεια δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο.

SKODA ΞΑΝΘΗ- ΗΡΑΚΛΗΣ 0-3
Μια μικρή παράδοση φαίνεται να δημιουργεί ο Ηρακλής απέναντι στην Ξάνθη στα πηγάδια. Πέρισυ επικράτησε με 2-1 και παρέμεινε ουσιαστικά στην κατηγορία ενώ φέτος το έργο του ήταν σαφώς ευκολότερο καθώς πέτυχε την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη του απέναντι στην ομάδα του Νίκου Κεχαγιά που είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Τα τέρματα πέτυχαν οι: Παπαδόπουλος 26', Χλωρός 73', 86'.

ΑΕΚ-ΟΦΗ 4-0

Μια αμφισβητούμενη κόκκινη κάρτα στον Λεοζίνιο στοίχησε στον Όφη στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο έγινε έρμαιο στα χέρια της ΑΕΚ που προβλημάτισε στο πρώτο ημίχρονο. Τα τέρματα πέτυχαν οι: Ριβάλντο 46', Μαντούκα 50', Μπλάνκο 62', Παππάς 74'.

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-2
Απαγοητευμένη θα πρέπει να αισθάνεται η Λάρισα που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα απέναντι στον νωθρό Παναθηναϊκο που αν και προηγήθηκε στην συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι τέσσρα λεπτά πλην την λήξη της αναμέτρησης όταν ο Μάτος με εκτελεση φάουλ και τραγικό λάθος του Κοτσόλη πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Τα τέτματα πέτυχαν Τζιόλης 15', Κλεϊτον 24', Γκαλίτσιος 48', Μάτος 86'.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ 2-0
Οι Βοιωτοί αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και υποχρέωσαν τον Άρη στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Οι φιλεξενούμενοι διαμαρτύρονται για το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων επειδή θεωρούν πως στην φάση του δεύτερου τέρματος σημειώθηκε επιθετικό φάουλ. Τα δυο τέρματα για την ομάδα της Λεβαδειάς πέτυχε ο Μοντόγια στο 29' και στο 43'.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1-0
Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και όχι από την εμφάνιση του Ολυμπιακού πρέπει να αισθάνετε ο Τάκης Λεμονής. Για μια ακόμη φορά ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έβγαλε την μπάλα στα δύχτια στο 37' πετυχαίνοντας το έβδομο του τέρμα στο πρωτάθλημα.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ