Πρώτη και με ρεκόρ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 22.11.07

Την δέκατη νίκη της πέτυχε σε 12 αγώνες το αντιπροσωπευτικό μας συγγρότημα απέναντι στην Ουγγαρία σημειώνοντας παράλληλα ρεκόρ βαθμών σε προκριματική φάση και παράλληλα ο Όττο Ρεχάγλελ έκανε το δικό του ρεκόρ συμπληρώνοντας 75 αγώνες στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος.
Αν και η εμφάνιση της Εθνικής, η οποία είχε πολλές αλλαγές στην σύνθεση της, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, ωστώσω το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να πάρει την νίκη.
Οι Ούγγροι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν στο 7' λεπτό με σουτ του Μπούζακι μέσα από την μεγάλη περιοχή βρήκε το πόδι του Κώστα Κατσουράνη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην συνέχεια η Εθνική ανέβασε την απόδωση της και έφτασε στην ισοφάριση στο 22' λεπτό όταν μετά από σέντρα του Κατσουράνη και πάσα του Τζιόλη προς τον Σαλπιγγίδη, ο Βάντσακ έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Στην επανάληψη ο Ότο Ρεχάγκελ έκανε δύο αλλαγές και πέρασε τον Αντώνη Νικοπολίδη στην θέση του Κώστα Χαλκιά, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο χέρι του και τον Σαμαρά στην θέση του Τζιόλη. Στο 55' ο Σαλπιγγίδης με γυριστή κεφαλιά έβγαλε σε θέση βολής τον Φάνη Γκέκα που ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα και κέρδισε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Άγγελος Μπασινάς και έκανε το 1-2 το οποίο πανηγύρησε μαζί με τους συμπαίκτες του.
Με αυτή την νίκη η Εθνική μας ομάδα θα βρεθεί επικεφαλής ομίλου στην κλήρωση της Κυριακής για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Διαιτητής: Ρόμπερτ Στάιλς (Αγγλία)
Βοηθοί: Ντέιβιντ Μπράιαν (Αγγλία), Τζέιμς Ντιβάιν (Αγγλια)
Τέταρτος: Μάικλ Λέσλι Ντιν (Αγγλία)
Κίτρινες: Τόζερ / Κυργιάκος, Πατσατζόγλου

Ουγγαρία (Π. Βαρχίντι): Φούλοπ, Σζέλεσι, Βάσκο, Γιουχάσζ, Βάντσζακ, Βας, Τόζερ (85' Λεάντρο), Μπουζάκι, Χαϊνάλ (76' Φίλκορ), Χάλμοσι (81' Φέσζεσιν), Πρίσκιν.

Ελλάδα (Ο. Ρεχάγκελ): Χαλκιάς (46' Νικοπολίδης), Πατσατζόγλου, Καψής, Βύντρα, Κυργιάκος, Μπασινάς, Τζιόλης (46' Σαμαράς), Καραγκούνης, Κατσουράνης, Γκέκας (82' Αμανατίδης), Σαλπιγγίδης.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ