Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16.11.07




Εμ δεν χτίζονται παλάτια στην άμμο βρε παιδιά...


Δυο ήττες έκανε ξαφνικά η ΑΕΚ και πέρασε κρίση πανικού, που να έπαιζε δηλαδή και στο Champions League, εκεί να δείτε ιστορίες που θα είχαμε...

Πάντως ο Ριβάλντο με τις δηλώσεις του για τον Σερ Λορέντζο άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου. Στα 9 μέτρα τον έστησε τον Ισπανό για την νοοτροπία της ομάδας στο παιχνίδι με τον βάζελο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά βρήκαν πάτημα και κάποιοι ρούφιδες και είπαν κάτι κουβεντούλες στον τύπο, για το πως σχολίαζαν την συμπεριφορά του Φερέρ παίκτες της ΑΕΚ.

Μην περιμένετε να μάθετε ποτέ το όνομα τους. Κανένα λαμόγιο δεν είναι τόσο κουτό για να αποκαλύπτει τον ρουφιάνο του.

Η ήττα της ΑΕΚ με τον βάζελο, πέρασε στο ντούκου τον διασυρμό του γαύρου στην Τρίπολη, γιατί περι διασυρμού πρόκειται όταν αγωνίζεσαι με τέτοια νοοτροπία και ο αντίπαλος σου εκτός από το γκολ, χάνει πέναλτι και ευκαιρίες για να τριπλασιάσει το σκορ. Άλλο τι γράφει ο πίνακας και άλλη η εικόνα της ομάδας

Και ψάχνουν στον γαύρο να βρούνε τα αίτια. Φταίει η νοοτροπία ορισμένων παικτών λέει το ένα παπαγαλάκι, φταίει η κούραση λέει το άλλο, φταίει ο αέρας είπαν μερικοί. Τελικά ανακάλυψαν τι φταίει. Το ελλιπές ρόστερ και η έλλειψη βάθους στον πάγκο!

28 παίκτες μαζί με τα πιτσιρίκια έχει ο Ολυμπιακός, και με τους απανωτούς τραυματισμούς η αποστολή στην Τρίπολη έμοιαζε με σχολική εκδρομή. 14 παίκτες έχει όλους και όλους ο Λεμονής και αναγκάζεται να βάζει τον Αρτσούμπι αριστερό μπακ και τον Μενδρινό δεξί.

Πάντως δεν είναι τυχαίο πως μετά από τις ήττες ή στραβοπατήματα στον γαύρο το πρώτο που σκέπτονται είναι οι μεταγραφές. Έτσι λοιπόν βγήκε στην επιφάνεια το όνομα του Πολωνού για τον οποίο οι εξελίξεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι άμεσες.

Πάντως αυτό που γνωρίζω είναι πως ο Ίβιτς έχει πάρει το Οκ για να κάνει μεταγραφή που θα κάνει μπαμ! Αλλά αυτή θα σκάσει κατά Γενάρη μεριά, αν ακούτε το παραμύθι, έρχεται το καλοκαίρι, διαγράψτε τον. Πληροφορίες υπάρχουν πως ο Ολυμπιακός έχει επανέλθει για τις περιπτώσεις των Ρικέλμε, Βερόν και Ίμπσον και αν για τους δύο πρώτους η απόκτηση τους είναι μάλλον θαύμα, για τον τρίτο κρατήστε ένα μικρό καλάθι.

Το μικρό ψευγάδι που υπάρχει όμως είναι ότι ο παίκτης δεν φεύγει από την Βραζιλία τώρα, αλλά το καλοκαίρι. Το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι;

Αρκετά υπονοούμενα υπάρχουν για τις σχέσεις του Ίβιτς με τον Λεμονή. Είναι φανερό πως υπάρχει διάσταση απόψεων, όμως το σίγουρο είναι πως και οι δυο λειτουργούν για το καλό της ομάδας. Αυτό τους είπε ο Σωκράτης, ο οποίος θα επέμβει δραστικά αν η εικόνα του Ολυμπιακού δεν αλλάξει.

Σε πρόσφατη συνομιλία που είχα με φίλο που γνωρίζει τον Ίμπσον από την θητεία του στην Πόρτο μου είπε πως δεν είναι το κλασικό δεκάρι. Είναι γρήγορος και θεαματικός παίκτης, αλλά δεν είναι δημιουργικός. Έχει και συχνό πρόβλημα με τραυματισμούς...

Τον βάζελο τον έχουμε αφήσει στην απέξω μέχρι στιγμής, Όλα πάνε πρίμα και μάλιστα έχει τον πιο ευτυχισμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή στις τάξεις του. Ποιός είναι αυτός; Μα φυσικά ο «τυπάρας», πρώτος στην Ελλάδα και Ευρώπη με τον βάζελο, πρώτος στην Ευρώπη και με την Εθνική.

Τα προβλήματα με τον Καραγκούνη όμως θα ξεκινήσουν τώρα με τον Γκονζάλες. Άντε και να κάνει το μαγικό ο Πεσεϊρο και να τους χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα. Φανταστείτε την εικόνα που θα δίνει πάσα ο ένας στον άλλο. Μια μπάλα θέλουν από μόνη τους αυτοί, αν βάλω και στο παιχνίδι και τα άλλα τα παιδιά, προβλέπονται κόντρες.

Οι κόντρες αυτές βέβαια δεν είναι απαραίτητα για κακό, ή διαφωνείτε;

Πάντως καλό θα είναι ο Τζίγγερ να τραβήξει λίγο το αυτάκι του Ν’τογιέ. Τα καραγκιοζιλίκια που κάνει ο Σεναγαλέζος εδώ δεν περνάνε στην Ευρώπη, ειδικά τώρα που η UEFA είναι ευαίσθητη σε τέτοια θέματα.

Μεγαλό-μετόχους αναζητά ο Ντέμης για να αυξήσει το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Και για τα πραγματικά γατόνια, οι αυξήσεις κεφαλαίου κρύβουν λάκους από φάβες.

Προβλήματα με το ρευστό αντιμετωπίζει και η Superleague ήδη σε έναν χρόνο από την ίδρυση της χρωστάει 3εκάτ. ευρώ στην Β’ Εθνική...

Φανούρης Βατσινάς και Παράσχος δεν μπορούν να τα βρούν. Παρά την αρχική συμφωνία στην τελική συζήτηση υπήρχε σοβαρότατη διαφωνία για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού συστήματος. Τι να είπαν άραγε, για τις μεταγραφές, τους δανεισμούς, τα οικονομικά τις αποχωρήσεις ή τις παραχωρήσεις, με την γενικότερη έννοια του όρου

Μπουχός έγινε ο Γκρέγκορι από την Παναχαϊκη. Αγύριστο κεφάλι ο Μακρής που ποτέ δεν συμφωνούσε με τις απόψεις του Γεωργάτου. Και πολύ έμεινε λένε μερικοί που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην Πάτρα.

Από πολλούς η μέχρι στιγμής παρουσία του Αστέρα, μόνο τυχαία δεν είναι. Στην ομάδα γίνεται επαγγελματική δουλειά ενώ έχουν γίνει σημαντικές επενδύσεις. Μάλιστα όπως ακούγεται ο πρόεδρος της Καλαμάτας σκέφτεται σοβαρά να προτείνει συγχώνευση με τον Αστέρα. Οι σχέσεις με τους ιδιοκτήτες της Αρκαδικής ΠΑΕ είναι άριστες ενώ μην ξεχνάτε πως τέσσερις παίκτες που πλερώνονται κανονικά από τον Αστέρα, αγωνίζονται στην Μαύρη θύελλα.

Αλλού κοιτάζει ο Ολυμπιακός και αλλού χτυπάει ο Ίβιτς. Κρίζνοβεκ ακούγεται αλλά έναν Βούλγαρο καλοκοιτάζει ο Τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πρόκειται για παίκτη τεφαρίκι, 21 ετών Ντομοβίσκι το όνομα του και θεωρείται περίπτωση Καστίγιο, ή τιμή εκκίνησης του είναι γύρω στα 3εκάτ. ευρώ...

ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ