Με αρετή και τόλμη

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 28.11.07

Τον πιο καθοριστικό αγώνα στην φάση των ομίλων δίνει απόψε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Λάτσιο στην Ρώμη. Οι ερυθρόλευκοι αποκτώντας θετικό αποτέλεσμα θα βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση για την φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους γηπεδούχους λατσιάλι οι οποίοι σε περίπτωση που νικήσουν θα έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν το εισητήριο της πρόκρισης.
Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ιταλικής ομάδας Ντέλιο Ρόσι υποστήριξε πως αν η ομάδα του παίξει όπως πρέπει θα φτάσει στην νίκη που θα αποδείξει πως η ομάδα του κάνει βήματα προόδου και θα βρεθεί στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που πρέπει να ανυσυχεί έχωντας 5 βαθμούς όπως και η Λάτσιο.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα, ο Ντέλιο Ρόσι δεν θα υπολογίζει τον τιμωρημένο Κριμπάρι που αποβλήθηκε στον αγώνα με την Βέρντερ Βρέμης και τον τραυματία Ντι Σιλβέστρι ενώ σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4 3 1 2. Η πιθανότερη σύνθεση για την Λάτσιο είναι : Μπαλότα, Σκαλόνι, Στεντάρντο, Σιβίλια, Τζάουρι, Λεντέσμα, Μουντιγκάγι, Μουταρέλι, Μάουρι, Ρόκι και Πάντεφ.
Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής εκτιμά πως ο Ολυμπιακός είναι ικανός να πάρει θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν θα πρέπει να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο με το σκεπτικό της ισοπαλίας και θεωρεί επικίνδυνο όταν μια ομάδα κυνηγάει δυο αποτελέσματα και θέλει ο Ολυμπιακός να αγωνίζεται με το ίδιο σκεπτικό σε όλα τα παιχνίδια. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες, Ντομί, Ραούλ Μπράβο, Μάρκο Νε, Ζούλιο Σέζαρ και αναμένεται ναπαρατάξει τον Ολυμπιακό με το γνώριμο σύστημα των ευρωπαϊκων αγώνων το 4-5-1.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια , στο αριστερό άκρο της άμυνας θα τοποθετηθεί ο Τάσος Πάντος, Δεξιά ο Βασίλης Τοροσίδης και στο κέντρο θα βρίσκονται ο Παρασκευάς Άντζας με τον Μίχαλ Ζέβλακοφ. Στην μεσαία γραμμή θα υπάρχει η τριπλέτα των Χρήστο Πατσατζόγλου, Κριστιάν Λεντέσμα και Ιεροκλή Στολτίδη, αριστερό χαφ θα είναι ο Πρέντραγκ Τζόρτεβιτς, δεξί ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τρεζόρ Λομανά Λούα-Λούα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Λιονέλ Νούνιες, Ροντρίγκο Αρτσούμπι, Μιχάλης Σηφάκης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μενδρινός και Κώστας Μήτρογλου.
Με ίωση θα αγωνιστεί ο Χρήστος Πατσατζόγλου και στην περίπτωση που δεν καταφέρει να παίξει, φαβορί για την θέση του είναι ο Κώστας Μενδρινός.
8.000 περίπου οπαδούς θα έχει ο Ολυμπιακός μαζί του στο Ολύμπικο. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα την διευθύνει ο Άγγλος Χάουαρντ Μέλντον Γουέμπ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντάρεν Καν και Μαϊκλ Μούλαρκεϊ ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Άγγλος Μάρτιν Άτκινσον.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ