Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 28.9.07


Μπας και πρέπει να τιμωρηθούν και οι παίκτες που σχηματίζουν το τείχος και πιάνουν τα καλαμπαλίκια τους;


Της πλάκας ιστορία ήταν η κλήση του Λούα Λούα σε απολογία για το σημαιάκι. Όπως και της πλάκας ιστορία ήταν ένα παπαγαλάκι που ανέβασε μια είδηση σε γνωστό αθλητικό site για έναν παίκτη που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κολομβίας. Με τι ασχολείται ο κόσμος...

Αν στέκει μια τέτοια κατηγορία, τότε αυτοί που κάνουν το άλμα επί κοντό πρέπει να φάνε ισόβια. Κοτζάμ 2 μέτρα κοντάρι κρατάνε. Μήπως και αυτοί προκαλούν το λαϊκο αίσθημα;

Μήπως στην τελική ανάλυση πρέπει να τιμωρηθεί και η κοκκινοσκουφίτσα, επειδή φοράει κόκκινη στολή; Μήπως και αυτό είναι ένα παραμύθι για το οποίο έχει δουλέψει στο παρασκήνιο ο Σωκράτης; Πλέον έχουν ξεπεραστεί τα όρια της γελοιότητας!

Αν δεν έκραζε φυσικά ο Τζίγγερ, για την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής στην περίπτωση του Άντζα, ουδέποτε θα είχε ασχοληθεί κανείς με το κοντάρι. Μήπως θα πρέπει να απελαθεί ο Λούα Λουά από τη χώρα για να ησυχάσουν κάποιοι;

Μετά από τον Καραγκούνη και τον Φύσσα, ο οποίος δεν τα έχει βρει όπως τα ήθελε στην επιστροφή του, ένας ακόμα παίκτης ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή. Ο λόγος για τον Άγγελο Μπασινά που ψάχνεται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Στον Ολυμπιακό το φοβούνται το παιχνίδι με τον Άρη. Όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους αλλά και για το παρασκήνιο. Μάλιστα ο Καζναφέρης έτοιμος θα είναι να δείξει την κόκκινη καρτούλα σε παίκτη του γαύρου στην πρώτη ευκαιρία.

Κάτι έχει αρχίσει να μην μου αρέσει σε αυτούς τους τραυματισμούς παικτών στον βάζελο. Είμαι της άποψης πως η προετοιμασία δεν ήταν η πρέπουσα στον τομέα της ενδυνάμωσης. Αν η ομάδα δεν τα πάει καλά και στην φυσική κατάσταση μετά τον Οκτώβρη, θα υπάρχει πρόβλημα μίστερ Πεσεϊρο.

Μαύρες μέρες περνάει ο Λυμπερόπουλος. Βλέπετε πως ο "Ζορό" έχει κλέψει την παράσταση και σε δυο ματσάκια έχει πετύχει 3 γκολ. Και όσο βάζει γκολ Ο "Ζορό", τόσο ο Λύμπε θα βλέπει πιο συχνά τον πάγκο στα εκτός. Ο Σερ Λορέντζος δεν χαρίζεται. Έχει που έχει άσχημη εντύπωση για τους Έλληνες παίκτες, ευκαιρία ψάχνει.

Ο Λύμπε βέβαια έχει και εναλλακτική λύση και έτσι και δώσει το οκ, στην Νυρεμβέργη, οι Γερμανοί θα καταθέσουν εκ' νέου πρόταση. Εσείς τότε τι λέτε να γίνει, θα τον κρατήσει ή όχι ο Ντέμης;

Τον δρόμο της ξενιτιάς σκέφτεται να πάρει και ο Μάντζιος. Όπως μου έχει πει ένα πουλάκι, έχει αρχίσει ήδη τις πρώτες επαφές.

Μεγάλο παρασκήνιο υπάρχει πίσω από την συμφωνία του Ζαγοράκη με τον Παγώνη. Ο δεύτερος γνώριζε πως αν αυξηθεί το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ, το ποσοστό του θα μειωθεί. Πήρε όμως τις εγγυήσεις που ήθελε και συμφώνησε τελικά.

Η μεγάλη πλάκα με τον ΠΑΟΚ είναι ο Ουντέζε. Από άλλο ανέκδοτο αυτός ο Αφρικανός. Είχε τη εντύπωση ο Ζαγοράκης πως ο Ουντέζε θα πρόσφερε στην ομάδα και θα τα έβρισκαν στα οφειλόμενα. Να που ο Αφρικανός όμως κάνει τα δικά του και βγαίνει ζημιωμένη η ομάδα.
Αν ο Ζαγόρ διαπιστώσει πως ο Ουντέζε του κάνει πλάκα, πρέπει να του τραβήξει μια ξεσυγυρισμένη διακοπή συμβολαίου και να τον αφήσει να ψάχνεται.

Προβληματισμός υπάρχει στον Άρη για την κατάσταση του Τόνι Κάλβο. Υπάρχουν υποψίες πως ίσως να έχει μπει και ξένος δάχτυλος.

Με Νεμπεγλέρα και Γκαρσία θα κατεβεί ο Άρης, Με δυο αμυντικά χαφ δηλαδή, όπως προσανατολίζεται και ο Τάκης. Το θέμα είναι πως θα πάει το ματς αύριο, πόσα βάλουμε πόσα θα φάμε και το ματς θα πάει όπως πέρισυ; Ή θα παίξουμε κρυφτούλι; ο Μπάγιεβιτς πάντως, όποτε έπαιξε τον γαύρο με κρυφτούλι έβγαινε κερδισμένος. Δυο νίκες, δυο ισοπαλίες κα έξι ήττες έχει ο Ντούσκο απέναντι στον Ολυμπιακό και της πήρε παίζοντας κρυφτούλι.

Ο Ρεχάγκελ συνεχίζει την ίδια τακτική. Τους λεγεωνάριους κάλεσε πάλι. Μήπως περίμενε κανένας κάτι διαφορετικό;

Από ονόματα η Βέροια σκίζει. Και Ζεεντορφ έχει και Ζουλίνιο. Είναι σαν να λέμε, τι Λωζάνη τι κοζάνη.

Λαγό από το καπέλο φαίνεται να βγάζει ο Ντέμης με τον Μάχο. Αντίθετα αναμένεται αντίδραση από τον Μορέτο και άμεση.

Μαύρο απόγευμα θα περάσει αύριο ο γαύρος κατά τον Νίκο Αλέφαντο. Θεωρει πως ο Άρης είναι σκλήροτράχηλη ομάδα και πως ο Ολυμπιακός θα τα βρει σκούρα. Το θέμα είναι πως όταν ο Αλέφας λέει κάτι καλό για τον γαύρο, τον λένε γραφικό, όταν λέει κάτι αρνητικό, γίνεται πάλι ο μαθητής του Χάπελ.

Δυο γκολάκια σε έξι ματσάκια έχει ο Μπόρχα με την Μαϊντζ. Έτσι που το πάει, βλέπω να μένει Γερμανία ο συμπαθέστατος Φέλιξ.

Μυστήριο πράγμα πάντως με αυτούς που φεύγουν από Ελλάδα. Ο Οκκάς δεν πετύχαινε το τέρμα ούτε με νταλίκα, και πέταξε δυο κολλητά γκολάκια στον προηγούμενο αγώνα της Θέλτα.

Που είναι ο κυρ Σάββας οεο;

Άλλο να είναι ο Μπέος μαζί με την ομάδα και άλλο να βλέπει τον αγώνα από την κερκίδα. Το θέαμα στις δύο περιπτώσεις είναι διαφορετικό. Πάντως από την Θεσσαλονίκη λένε πως ο πρώην μάνατζερ του Άρη, Φερέρ δέχθηκε τηλέφωνο από τον Ξανθόπουλο για να αναλάβει πόστο στον Ηρακλή. Λένε μάλιστα πως του τηλεφώνησε κάποιος που φτιάχνει ρούχα και θέλει να επενδύσει στην ομάδα.

Δεν θα είναι απίθανο πάντως, ο Σκόρδας να "καθαρίσει" σταδιακά τα παιδιά του Φερέρ...

Μέτρια ήταν η εμφάνιση της ΑΕΚ στον αγώνα με την Βέροια. Λίγες φάσεις μπροστά από τις εστίες και κακό θέαμα. Είναι ακόμα νωρίς αλλά υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα που λειτουργεί με δυο ταχύτητες. Γρήγορα άκρα, πιο αργή από το κλάρκ στον άξονα. Και είναι παίκτες που δεν μπορεί ο Σερ Λορέντζος να κρατήσει εκτός. Ούτε Λύμπε, ούτε Ρίμπο, ούτε Ζήκος, ούτε Δέλλας μπορεί να μείνουν εκτός.

Όσο βάζει τα γκολ ο Μπλάκο, όλα θα πηγαίνουν καλά. Μάλιστα επειδή ο "Ζορό" έχει υπογράψει συμβόλαιο για 1+4, το καλοκαίρι θα πληρώσει κάτι παραπάνω ο Ντέμης.

1,35 δίνει σε απόδωση ο ΟΠΑΠ την νίκη του Παναθηναϊκου επί του ΠΑΟΚ. Είναι τόσο σίγουροι ή αρκετά ρεαλιστές; Μήπως φταίει το κράτος της Αθήνας για την χαμηλή απόδωση στην νίκη του βάζελου;

Μετά την προπονητολογία, έχει ξεκινήσει η μεταγραφολογία στον γαύρο. Από 18χρόνους νεαρούς Βραζιλιάνους, μέχρι και τον Κολοτσίνι ανέφεραν πάλι. Ετοιμαστείτε για δεύτερο γύρο με Βερόν, Μποτινέλι και όλα τα γνωστά ονόματα.

Ο Ρεχάγκελ, ποιόν θα ρουφιανέψει, την Βέρντερ στον Ολυμπιακό ή τον Ολυμπιακό στην Βέρντερ;
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ