Νίκες ελπίδας

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 2.10.09

Με νίκες ολοκληρώσαν τα παιχνίδια τους για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Europa League οι Ελληνικές ομάδες. Η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ νίκησε με 1-0 την Μπενφίκα ενώ ο Παναθηναϊκός στην Ρουμανία νίκησε με το ίδιο σκορ την Δυναμό Βουκουρεστίου.


ΑΕΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1-0
Διαφορετικό πρόσωπο και χαρακτήρα επέδειξε η ΑΕΚ στον χθεσινό αγώνα με τους "αετούς". Πραγματοποιώντας μια αρκετά καλή εμφάνιση και με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς να πετυχαίνει γκολ με κεφαλιά στο 43'η Ένωση κατάφερε να πάρει μια νίκη ψυχολογίας, να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση και να σημειώσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ιστορική ομάδα.
Κ.Α


Διαιτητής: Στέφαν Γιοχάνεσον (Σουηδία)
Κόκκινες: 85΄ Γεωργέας (δεύτερη κίτρινη)
Κίτρινες: Γεωργέας, Γιάχιτς, Γκέντσογλου - Μάξι Περέιρα, Ραμίρες, Καρντόσο

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Καφές (69΄ Γκέντσογλου), Χέρσι (78΄ Λεονάρντο), Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Μαντούκα, Γιάχιτς, Μπλάνκο, Γεωργέας, Σκόκο (89΄ Καράμπελας), Αρτσε.

Μπενφίκα (Ζόρζε Ζέσους): Χούλιο Σέζαρ, Λουϊζάο, Χάβι Γκαρσία, Καρντόσο, Ραμίρες, Αϊμάρ (80΄ Νούνο Γκόμες), Μάξι Περέιρα (58΄ Κοεντράο), Ντι Μαρία, Νταβίντ Λουίς, Πεϊσότο, Σαβιόλα (59΄ Γουέλντον).




ΔΥΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1
Δίχως να εντυπωσιάσουν οι πράσινοι κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη για την συνέχεια στο Uefa Europa League. Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αρκετά υποτονικός με λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Στην επανάληψη και με τη είσοδο του Σωτήρη Νίκη, η επιθετική λειτουργία των πρασίνων βελτιώθηκε. Την νίκη για τους πράσινους χάρισε στο 79' ο Γιώργος Καραγκούνης με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή της Δυναμό. Η ρουμάνικη ομάδα κέρδισε πέναλτι στο 87' σε μαρκάρισμα του Μπίαρσμερ στον Νικουλέσκου όμως δεν κατάφερε να σημειώσει το γκολ της ισοφάρισσης καθώς έστειλε την μπάλα άουτ και έτσι παρέμεινε το τελικό σκορ.
Π.Θ.


Διαιτητής: Σέζαρ Φερνάντεθ (Ισπανία)
Βοηθοί: Μιράντα, Ρόμπλες (Ισπανία)
Κίτρινες: Ντιαμπατέ, Γκόιαν / Λέτο, Μπιάρσμιρ

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δυναμό Βουκουρεστίου (Ντάριο Μπονέτι): Ντόλχα, Ντιαμπατέ, Κονέ, Μπόστινα (74' Ρους), Αντρεϊ Κριστέα, Γκόιαν, Αντριαν Κριστέα (84' Νικουλέσκου), Τόρζε, Σκαρλατάτσε, Τάμας, Αλέξε (52' Ζίκου).

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Καντέ, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Κατσουράνης, Λέτο (46' Νίνης), Καραγκούνης (83' Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης (68' Ρουκάβινα).



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ