Αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.10.09

Γκολ και θέαμα πρόσφερε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η Καβάλα παραχώρησε την ισοπαλία στον Παναθηναϊκό. Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ που κέρδισε τον Πανθρακικό, ενώ τις πρώτες τους νίκες στο πρωτάθλημα πέτυχα ο Ατρόμητος και η Λάρισα που αντιμετώπισαν αντίστοιχα τον Λεβαδειακό και Skoda Ξάνθη. Σημαντική εκτός έδρα νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος που νίκησε τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη ενώ ο ΠΑΟΚ πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα. Λευκή ισοπαλία είχαμε στο Παγκρήτειο μεταξύ του Εργοτέλη και του Άρη.


Αναλυτικά:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΡΗΣ 0-0
Τους βαθμούς μοιράστηκαν οι δυο ομάδες στο παγκρήτιο όπου Εργοτέλης και Άρης δεν κατάφεραν να χαρίσουν σημαντικές στιγμές ποδοσφαιρικού θεάματος. Παρά την αποβολή του Φραγκουλάκη στο 57 με δεύτερη κίτρινη, οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν το αριθμητικό
πλεονέκτημα δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες προς την εστία του Εργοτέλη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-0
Γκολ και θέαμα συνδύασε ο Ολυμπιακός το απόγευμα του Σαββάτου στο Γ.΄Καραίσκάκης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και πήραν εύκολα τους τρεις βαθμούς. Τα γκολ πέτυχαν οι Μέλμπεργκ στο 36’, Μήτρογλου στο 53’ και Ζαιρί στο 67’.

ΑΕΚ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-2
Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ που έστω και δύσκολα κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση του Πανθρακικού. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπουβάλ στο 26’ για να έρθει η ισοφάριση από τον Μαϊστόροβιτς στο 28’ ενώ με αυτογκολ του Τζόκιτς στο 39’ η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή. Στην επανάληψη ο Σκόκο πέτυχε το τρίτο γκολ στο 60’ όμως επτά λεπτά αργότερα ο Πανθρακικός μείωσε με γκολ του Ρομπέρ (67’).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-0
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ατρόμητος πετυχαίνοντας 3 γκολ απέναντι στον Λεβαδειακό που κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία του για 50 λεπτά. Στην συνέχεια δυο γκολ του Αναστασάκου (50’, 67’) και ένα του Πόποβιτς (88’) έφεραν την πρώτη νίκη για τους Περιστεριώτες.

ΛΑΡΙΣΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ 2-0
Στην πρώτη της νίκη έπειτα από επτά αγωνιστικές έφτασε η Λάρισα που αντιμετώπισε στο Αλκαζάρ την Skoda Ξάνθη. Λίγα πράγματα από τους φιλοξενούμενους που μπόρεσαν να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Μετίν άνοιξε το σκορ στο 52, ενώ τα γκολ για τους Θεσσαλούς διπλασίασε ο Αμπουχατζίρα στο 86’.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-2
Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, ο οποίος απέδρασε με τους τρεις βαθμούς από την Θες/νίκη χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι Μπάλαμπαν στο 47 και Μανιάτης στο 57’. Πιο επιθετικά ξεκίνησε το παιχνίδι ο γηραιός, όμως τα λάθη των παικτών του στοίχησαν τους τρεις βαθμούς.

ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-2
Αρκετά δυνατά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι που κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με δυο γκολ του Νιγηριανού Ονουάτσι στο 21’ και 43’. Η αντίδραση για τους πράσινους ήρθε μετά το 15λεπτο της επανάληψης όταν ο Κατσουράνης μείωσε στο 56, ενώ ο Σισέ με κεφαλιά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρησε.

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0
Παρά τις σημαντικές του απουσίες ο ΠΑΣ ήταν αρκετά αξιόμαχος στην Τούμπα παρατάσσοντας μια συμπαγή αμυντική γραμμή που τον κράτησε στο μηδέν στα πρώτα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 43 με τον Λίνο και διπλασίασε τα τέρματα του με τον Αραμπατζή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου (45+1) και έφτασε στην νίκη.

Επόμενη αγωνιστική:
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ 16:45 ΣΚΑΪ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:00 ΝΕΤ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19:00 ΝOVA
ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 14:30 ΝOVA
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 14:30 ΝOVA
ΑΡΗΣ - Α.Ε.Κ. 16:45 ΝOVA
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:00 ΝOVA
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ 19:00 ΝΕΤ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ