Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 6.10.09

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Λάρισα η οποία ακόμα δεν έχει σημειώσει νίκη στο πρωτάθλημα. Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό στον Ολυμπιακό για να περάσει νικηφόρα από την Λιβαδειά όπου αντιμετώπισε τον τοπικό Λεβαδειακό. Την τρίτη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η ΑΕΚ που αντιμετώπισε την Skoda Ξάνθη στα πηγάδια ενώ εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Εργοτέλης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Σημαντικές νίκες πέτυχαν ο Πανιώνιος επί του Ατρομήτου, ο ΠΑΣ Γιάννενα επί της Νέας Καβάλας και ο ΠΑΟΚ που νίκησε στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Ηρακλή. Η μοναδική ισοπαλία της αγωνιστικής σημειώθηκε στον αγώνα του Πανθρακικού με τον Άρη.

αναλυτικά:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-4
Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε ο Εργοτέλης απέναντι στο αήτητο μέχρι την 6η αγωνιστική Αστέρα Τρίπολης. Γκολ και θέαμα απόλαυσαν οι φίλαθλοι στην Τρίπολη με τον Αστέρα να έχει τις ευκαιρίες και για άλλα τέρματα που τουλάχιστον θα του χάριζαν την ισοπαλία. Τα γκολ πέτυχαν οι Βερμπακόφσκις 17’, 22’ Μαρσελάο 45’, Σέζαρεκ 62’, Ορφανός 78’, Τζεζνάουσκις 90’.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ 1-1
Πρώτος βαθμός για τον Πανθρακικό στο πρωτάθλημα ενώ μια ακόμα απώλεια βαθμών σε εκτός έδρας παιχνίδι για τον Άρη. Αρκετά καλό θέαμα παρουσίασαν και οι δυο ομάδες που είχαν ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα τέρματα. Το τελικό σκορ που διαμορφώθηκε έπειτα από γκολ που πέτυχαν οι Φαγιάρδο 12’ και Φλάβιο (45’+1) θεωρείται δίκαιο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3
Ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο έφτανε στους ερυθρολεύκους για να πάρουν την νίκη στην Λιβαδειά. Τα γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν οι Όσκαρ 5’, Ντουντού 29’ (πεν), Ντιόγκο 40’.

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ 1-0
Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ΑΕΚ και αυτή τη φορά στα πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη. Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγιεβιτς μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, τους ακυρώθηκε ένα γκολ στο 15ο λεπτό και έξι λεπτά νωρίτερα η Ξάνθη με γκολ του Ποι (21’) πήρε προβάδισμα στο σκορ, το οποίο κράτησε μέχρι την λήξη του αγώνα. Διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι για την διαιτησία του Κάκκου.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανιώνιος απέναντι στον Ατρόμητο. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Σκούφαλης στο 20’ ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε με πέναλτι ο Περόνε στο 73. Την νίκη χάρισε στον Πανιώνιο ο Όμο με κεφαλία στο 90’.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ 4-0
Ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ μετατράπηκε σε πάρτι για τους πράσινους στο δεύτερο. Το σκορ άνοιξε ο Λουκάς βύντρα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Κατσουράνης 66’ και μετά να πάρει θέση ο Τζιμπρίλ Σισέ που βρήκε δυο φορές τον δρόμο προς τα δύχτια (70’, 87’).

ΠΑΟΚ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0
Ένα γκολ του Ίβιτς στο 88’ έκανε τους φιλάθλους στην Τούμπα να φύγουν με ένα χαμόγελο στην λήξη του ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής. Αρκετά δυνατά ξεκίνησε ο Ηρακλής όμως ο ΠΑΟΚ είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα νωρίτερα.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ 2-1
Μια σημαντική νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννενα που επιβλήθηκε της Νέας Καβάλας χάρη σε δυο τέρματα του Σαϊτιώτη στο 21’ και 84’. Για τους εξαιρετικούς φιλοξενούμενους που είχαν αρκετές φάσεις στην περιοχή των γηπεδούχων μείωσε το σκορ ο Ιωάννου στο 93’.

επόμενη αγωνιστική:
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ 16:45 ΣΚΑΪ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:00 ΝΕΤ
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19:00 ΝOVA
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 16:45 ΝOVA
ΛΑΡΙΣΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ 16:45 ΝOVA
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:00 ΝOVA
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:00 ΝOVA
Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 21:15 ΝOVA

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ