Απαγοήτευση και προβληματισμός

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 23.10.09

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός για τις δυο ελληνικές ομάδες στο Uefa Europa League. Η ΑΕΚ αν και προηγήθηκε στην Λευκορωσία τελικά υποχρεώθηκε σε ήττα 2-1 από την Μπάτε Μπορίσοφ. Ο Παναθηναϊκός δίχως να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο πήρε την νίκη με 1-0 επί της Στούρμ Γκρατς όμως η απόδοση του πάλι προβλημάτισε.



ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΑΕΚ 2-1

Δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα η ΑΕΚ στην Λευκορωσία με αντίπαλο την Μπάτε Μπόρισοφ και πλέον δυσκολεύει αρκετά η υπόθεση πρόκριση. Η Ελληνική ομάδα αν και δεν ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ισμαήλ Μπλάνκο στο 31ο λεπτό. Η συνέχεια δεν ήταν η καλύτερη για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγιεβιτς καθώς οι Λευκορώσοι ισοφάρρησαν στο 51’ με τον Παβλόφ, στο 53’ υπήρχε η αποβολή του Μαϊστόροβιτς ενώ αποχώρησαν ως τραυματίες οι Χουάν Φραν και Νέμεθ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά και πήραν την νίκη στο 85 με κεφαλιά του του Αλουμόνα στο 85’.
Κ.Α.

Μπάτε Μπορίσοφ (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Βερέμκο, Λιχτάροβιτς (66΄ Γκοχαριάν), Σοσνόφσκι, Σίτοφ, Γιούρεβιτς, Βολόντκο, Κρίβετς, Νεχάιτσικ, Παβλόφ (55΄ Σκάβις), Μπορντάσοφ (85΄ Αλουμόνα), Ροντιόνοφ.

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Καφές, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν (62΄ λ. τρ. Καράμπελας), Ενσαλίβα, Μαντούκα, Γιάχιτς, Μπλάνκο (59΄ Μάκος), Νέμεθ (83΄ Λεονάρντο), Σκόκο, Αρσε

Τα γκολ της αναμέτρησης:



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 1-0
Μέτριο θέαμα παρουσίασαν οι πράσινοι στο ΟΑΚΑ όμως κατάφεραν να πετύχουν την δεύτερη τους νίκη σε τρεις αγώνες στο Uefa Europa League και πλέον βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Το γκολ για τους πράσινους πέτυχε ο Σαλπιγγίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 60’.
Π.Θ.

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Γκάμπριελ, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης (46' Νίνης), Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης (85' Ρουκάβινα), Λέτο (76' Σιμάο), Σισέ.

Στούρμ Γκρατς (Φράνκο Φόντα): Γκράτζεϊ, Έχρενραϊχ, Σίλντενφελντ, Σονλάιτνερ, Χελζλ (80' Χάσλερ), Χλίνκα, Ουέμπερ, Μπούκβα (63' Γιάντσερ), Πρετενχάλερ (46' Φελντχόφερ), Μουράτοβιτς, Μπάιχλερ.

Το γκολ των πρασίνων:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ