Αποτελέσματα 8ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.10.09

Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας στην 8η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έστω και δύσκολα νίκησε τον Εργοτέλη, ενώ ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ. Ισόπαλο ήρθε το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΡΗ και ΑΕΚ με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο. Σημαντικές νίκες πέτυχαν ο Ατρόμητος επί του Αστέρα Τρίπολης στην Τρίπολη, η Λάρισα στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού και ο Λεβαδειακός επί του Ηρακλή. Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Πανιώνιος που αντιμετώπισε τον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ και η Skoda Ξάνθη πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης επί της Καβάλας.

Αναλυτικά:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-1
Δύσκολα επικράτησε ο Ολυμπιακός απέναντι στον αξιόμαχο Εργοτέλη, ο οποίος προηγήθηκε στο σκορ με τον Σασιασβίλι στο 22'. Οι ερυθρόλευκοι απάντησαν με τον Μήτρογλου στο 38' ενώ πήραν την νίκη στο 85' έπειτα από όμορφο γυριστό σουτ του Ντουντού.

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 1-1
Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις οι δυο ομάδες, οι οποίες στην συνέχεια του αγώνα είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν ένα ακόμα τέρμα. Το σκορ άνοιξε ο Άρης με κεφαλιά του Αμπρέου στο 5' ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρρησε ο Σκόκο στο 48'.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2
Παρότι αγωνιζόμενος ως γηπεδούχος, ο Αστέρας Τρίπολης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ατρόμητο και βρέθηκε πίσω στο σκορ έπειτα από τέρματα που σημειώσαν οι Αναστασάκος στο 31 και Περόνε στο 47'. Το σκορ για τους Αρκάδες μείωσε ο Καούνος στο 82'.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 1-3
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Λάρισα και η πρώτη εκτός έδρας για τους Βυσσινί. Οι γηπεδούχοι αν και ξεκίνησαν δυνατά, στην συνέχεια δέχθηκαν τρια γκολ ενώ έμεινε και με δέκα παίκτες. Τα γκολ πέτυχαν οι Μελίσσης 29', Αμπουχατζίρα 32'. Σίμιτς 42', Μπερτραντ 84'(πεν).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0
Επιστροφή στις νίκες για τον Λεβαδειακό που πήρε μια ανάσα τριών βαθμών με αντίπαλο τον Γηραιό. Το ματς διεξήχθει σε ένα αρκετά βροχερο αγωνιστικό χώρο με ευθύνη του διαιτητή ενώ το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Μουλόπουλος στο 6'.

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ 2-1
Όμορφο παιχνίδι διεξήχθει στα πηγάδια όπου η Skoda Ξάνθη έκανε την ανατροπή και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ιωάννου στο 44' ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι ακρίτες απάντησαν δυο φορές με τον Στρμπα στο 61' και τον Βάλλα στο 85' και πήραν την νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-1
Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Πανιώνιο που κέρδισε εύκολα τον ΠΑΣ στην Νέα Σμύρνη. Οι κυανέρυθροι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Τα γκολ πέτυχαν οι Ντιμπαλά 15', Γουνδουλάκης 17', Μπάλαμπαν 23', Καστελιόνε 72'.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 2-1
Καλύτεροι ήταν οι πράσινοι στο βρεγμένο τεραίν του ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ ο οποίος παρατάχθημε με σημαντικές απουσίες στην επιθετική του γραμμή. Το σκορ άνοιξε Ο Κατσουράνης στο 23', για να ισοφαρρίσει ο Βιερϊνια στο 39' όμως ο μέσος τον πρασίνων χτύπησε για δεύτερη φορά στο 70'.

Επόμενη αγωνιστική:
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ 16:45 ΝOVA
Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ 16:45 ΣΚΑΪ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 ΝOVA
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 14:30
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 14:30 ΝOVA
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 14:30 ΝOVA
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Α.Ε.Κ. 16:45 ΝOVA
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:00 ΝOVA

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ