Με δύναμη και τακτική πειθαρχία

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 20.10.09


Τον τρίτο τους αγώνα για την φάση των ομίλων του Champions League δίνουν απόψε οι ερυθρόλευκοι. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Βελγίου Στάνταρ Λιέγης σε μια αναμέτρηση καθοριστικής σημασίας για την συνέχεια τους στον κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό.
Ο προπονητής της Βελγικής ομάδας Λάζλο Μπολόνι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2. Τερματοφύλακας θα είναι ο Μπολάτ, δεξί μπακ ο Κομοτσάτο στο κέντρο της άμυνας οι Μονγκαλά και Σαρ ενώ στα αριστερά θα βρίσκεται ο Μουλέμο. Στον χώρο του κέντρο και σε ρόλο αμυντικών χαφ θα αγωνιστούν οι Νίκεζ και Βίτσελ με πιθανότητες να αγωνιστεί και ο Κάρτσελα σε ένα πιο επιθετικό σχήμα. Στα άκρα θα υπάρχουν ο Νταλμά στα δεξιά και ο Γιοβάνοβιτς στα αριστερά ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Μποκανί και Ντε Καμάργκο. Σε περίπτωση που ο τελευταίος συνεχίσει να έχει προβλήματα μικροτραυματισμού, την θέση του θα πάρει ο Κάρτσελα.
Από την πλευρά του ο Ζίκο αναμένεται να παρατάξει ένα σύστημα 4-2-3-1 έχωντας τον Αντώνη Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Ραούλ Μπράβο από τα αριστερά τον Βασίλη Τοροσίδη ή τον Μίχαλ Ζέβλακοφ από τα δεξιά, στο κέντρο της άμυνας τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ούλοφ Μέλμπεργκ. Στον χώρο του κέντρου ως αμυντικό χαφ θα είναι ο Έντσο Μαρέσκα με τον Ντουντού Σεαρένσε έχωντας μπροστά τους τον Όσκαρ Γκοζάλες, στα άκρα θα βρίσκονται οι Ζαϊρί και Γκαλέτι ενώ μοναδικός προωθημένος στην επίθεση θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Στον πάγκο των ερυθρολεύκων θα βρίσκονται οι Ούρκο Πάρντο, Τάσος Πάντος, Ντιντιέ Ντομί, Ντα Τζίζους Ζεράλντο Λεονάρντο, Ραούλ Λεντέσμα και Ιεροκλής Στολτίδης.
Την αναμέτρηση στο Γ.Καραϊσκάκης θα διευθύνει ο Πορτογάλλος Πέδρο Προένσα και θα έχει για βοηθούς του, τους συμπατριώτες του Τιάγκο Τρίγκο και Ζοσέ Ρομάλιο, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ζοάο Κάρλος Σάντος Καπέλα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδωθεί ζωντανά από το Mega Channel.
K.K.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ