Στο προσκήνιο ο επιθετικός

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.7.09

O θηριώδης επιθετικός της Άστον Βίλλα, Εμίλ Χέσκεϊ απασχολεί έντονα τους ερυθρόλευκους

Η απουσία του Μάτ Ντάρμπισιρ από τους αγωνιστικούς χώρους για έξι περίπου εβδομάδες σε συνδιασμό με τη βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που έχουν να δώσουν οι ερυθρόλευκοι κατά τη διάρκεια αυτού τους διαστήματος προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στον Κετσπάγια αφού βλέπει πως οι θέσεις των επιθετικών λιγοστεύουν. Έτσι λοιπόν θεωρείται επιτακτική η απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού ο οποίος θα αποτελέσει την αιχμή του δώρατος της επίθεσης των ερυθρολεύκων. Τα τελευταία 24ώρα αρκετές περιπτώσεις απασχόλησαν τους ιθύνοντες στην διοίκηση όπου ακούστηκαν ονόματα όπως του Γιόσι Άλτιντορ, ο οποίος θυμίζουμε δήλωσε σε Ισπανικά μέσα πως προτιμά να δωθεί δανεικός σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και του Μπομπό, ο οποίος αποτελεί κόκκινο πανί για τους οπαδούς της Μπεσικτάς, όμως η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη καθώς η Τουρκική ομάδα δεν φαίνεται διατεθιμένη-παρά τα οικονομικά προβλήματα, να τον παραχωρήσει με το ποσό που προτείνει ο Ολυμπιακός.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση ενός υψηλόσωμου επιθετικού περιοχής που θα κάνει την διαφορά στην επίθεση. Σοβαρή υποψηφιότητα για αυτή τη θέση θέτει ο 28χρόνος Σέρβος της Βαλένθια Νίκολα Ζίγκιτς, ο οποίος έχει προταθεί από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και μπορεί να παραχωρηθεί δανεικός από τις νυχτερίδες με υψηλή όμως ρήτρα αγοράς. Ο ύψους 202 διεθνής ποδοσφαιριστής αμοίβεται με συμβόλαιο το οποίο ξεπερνά το 1.5εκατ ευρώ ενώ η Ισπανική ομάδα θα δεχθεί να τον παραχωρήσει έναντι 1εκάτ. ευρώ με την ρήτρα αγοράς του να ξεπερνά τα 6εκάτ. ευρώ. Μια ακόμα ενδιαφέρουσα περίπτωση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι και το φαβορί, είναι αυτή του Εμίλ Χέσκεϊ της Άστον Βίλα, Ο θηριώδης επιθετικών, έχει ύψος 188εκατοστά και είναι 31 ετών και εν ενεργεία διεθνής. Η Αγγλική ομάδα αξιώνει περί τα 4εκάτ ευρώ ενώ οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή φτάνουν τα 2εκάτ. ευρώ. Επίσης ένας ακόμα επιθετικός των "χωριατών" ενδιαφέρει του ερυθρόλευκους αλλά πρόκειται για την πλέον δαπανηρή περίπτωση. Ο λόγος γίνεται για τον Τζον Κάριου. Ο ύψους 1,94 διεθνής Νορβηγός έχει απασχολήσει στο παρελθόν τους ερυθρόλευκους όμως οι υψηλές απαιτήσεις την Άστον Βίλλα, πάγωσαν την υπόθεση.
Τέλος κινητικότητα υπάρχει και για την περίπτωση αριστερού χαφ με τον Μάρκ Γκονζάλες να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, όμως προτεραιότητα έχει δωθεί στην απόκτηση του επιθετικού.

Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ