Λεονάρντο και στο βάθος...Έκι!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 17.7.09

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΑΕΚ και Λεβαδειακού για την μεταγραφή του Λεονάρντο. Παρά την μικρή διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό, ο Λεβαδειακός επιθυμεί άμεση καταβολή των χρημάτων και όχι σε τρεις δόσεις που θα αποπληρωθούν τις δυο επόμενες σεζόν όπω του προσφέρει η ΑΕΚ. Ωστώσω η ΠΑΕ Λεβαδειακός τόνισε πως θα σκεφθεί την πρόταση της ΑΕΚ και θα απαντήσει τις προσεχείς ημέρες.
Από την υπόθεση του Γιούρκα Σεϊταρίδη δεν υπάρχουν εξελίξεις όμως στην ΑΕΚ εκτιμούν πως όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο κοντά είναι ο παίκτης στο να φορέσει τα κίτρινα.
Τέλος εχθές προτάθηκε ένας παλιό γνώριμος στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον πρώην αρχηγό των πρασίνων, Εζέκιελ Γκονζάλες ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ροζάριο Σεντράλ και δεν θα ήταν αρνητικός να παίξει ξανά ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ωστόσο στην ΑΕΚ τηρείται σιγή ιχθύος, άπαντες γνωρίζουν πως πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα πρόταση, όμως θα πρέπει να μελετηθούν διάφορες παράμετροι όπως η αγωνιστική κατάσταση του Αργεντίνου μέσου, το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή κλπ.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ