Σήμα κινδύνου

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 29.7.09

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Παναθηναϊκός στην Πράγα απέναντι στην Σπάρτακ και πλέον έχει δύσκολο έργο για να καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση των προκριματικών.
Οι πράσινοι παρουσίασαν προβλήματα στην αμυντική τους γραμμή και οι Τσέχοι εκμεταλεύθηκαν τις όποιες ευκαιρίες είχαν με αποτέλεσμα να βγουν νικητές από το χθεσινό ματς.
Ο Χένκ Τεν κάτε παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-3-1-2 έχωντας στην μεσαία γραμμή τους Γκάμπριελ, Σιμάο, Σίλβα τον Καραγκούνη μπροστά από τους επιθετικούς και στην επίθεση τους Σαλπιγγίδη-Σισσέ. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα θέλησε να αιφνιδιάσει τους Τσέχους οι οποίοι ήταν αρκετά επιφυλακτικοί και μέχρι το πρώτο μισό του ημιχρόνου δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στην εστία του Γκαλίνοβιτς.
Στο 26 οι Τσέχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν ο Κούσνιρ με σέντρα από δεξιά βρήκε τον Χόλεντα ο οποίος κέρδισε στον αέρα τον Βύντρα και με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Έλα λεπτό αργότερα οο Τσέχοι έκαναν λάθος στην άμυνα όταν σε μια ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Χούσεκ, ο Σισέ έφυγε σε κόντρα επίθεση, απέφυγε τον τερματοφύλακα αλλά τον πρόλαβε ο Ρέπκα στέλνωντας την μπάλα στο κόρνερ.
Το δεύτερο γκολ για την Σπάρτακ ήρθε στο 32 όταν ο Βιλφρίντ έκανε μια σέντρα από δεξιά, ο Ζέμαν έκανε κεφαλιά πάσα στο σημείο του πέναλτι στο Βάτσεκ, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Λίγα λεπτά αργότερα οι πράσινοι κέρδισαν πέναλτι με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, το οποίο εκτέλεσε ο Τζιμπρίλ Σισέ, όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των Τσέχων.
Στην επανάληψη ο Τεν Κάτε πέρασε στο ματς τον Λέτο αντικαθιστώντας τον Γκάμπριελ προσπαθώντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Το γκολ για τους πράσινους ήρθε στο 67' όταν έπειτα από μια σέντρα του Σπυρόπουλο, ο Σαλπιγγίδης με προβολή έκανε το 2-1.
Στο τελευταίο 20λέπτο οι πράσινοι ανέβασαν την απόδωση τους στην προσπάθεια να ισοφαρρήσουν, όμως οι Τσέχοι πέτυχαν το γκολ στο 86' όταν ο Καλουτά με προσωπική ενέργεια κατάφερε να ξεπεράσει τον Μπίερσμερ και με δυνατό σουτ έκανε το 3-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Στα επόμενα λεπτά που ακολούθησαν οι πράσινοι προσπάθησαν να πετύχουν ένα τέρμα, όμως με εξαίρεση την φάση του 92 όπου ο Κροάτης διαιτητής καταλόγησε ως αντικανονικό ένα γκολ που πέτυχε ο Σαλπιγγίδης, δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.
Π.Θ.
Γήπεδο: "Τζενεράλι Αρίνα"
Διαιτητής: Ιβάν Μπέμπεκ (Κροατία)
Κίτρινες: Ρέπκα, Μπλάζεκ, Χούμπνικ / Σαριέγκι, Σισέ

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (Γιόζεφ Χόβανετς): Μπλάζεκ, Πάμιτς, Ρέπκα, Χούμπνικ, Κουσνίρ, Χούσεκ, Βάτσεκ, Ζόφτσακ, Ζέμαν (75' Καλούντα), Βίλφριντ (90' Στρέστικ), Χόλεντα (59' Προυντνίκοβ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλος, Μπιάρσμερ, Καντέ (70' Σαριέγκι), Βύντρα, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα (83' Κατσουράνης), Γκάμπριελ (59' Λέτο), Καραγκούνης, Σισέ, Σαλπιγγίδης.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ