Κάτι παίζει με τον Γκιγιέρμε!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.7.09

Ο Γκιγιέρμε Μιλχόμεμ Γκουσμάο αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση για τον Ολυμπιακό

Μόνο τυχαία δεν φαίνεται να παρακολούθησε στην Αυστρία ο Τιμούρ Κετσπάγια το φιλικό ανάμεσα στην Ντιναμό Κιέβου και της Άξαμς. Ο λόγος είναι ο πολυτάλαντος Βραζιλιάνος Γκιγιέρμε που είχε απασχολήσει πέρυσι τους ερυθρολεύκους. Ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ουκρανική ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχει προτείνει τον δανεισμό του Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς. Βέβαια δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση καθώς η Ουκρανική ομάδα είχε πληρώσει ένα σεβαστό ποσό τον περασμένο Ιανουάριο για την απόκτηση του, όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα.
Μια ακόμα αρκετά καλή περίπτωση για τους ερυθρολεύκους, αυτή τη φορά για την θέση του αριστερού χαφ είναι ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του εξετάζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο μάνατζερ του 25χρόνου διεθνούς Ισπανού τόνισε στους Πειραιώτες πως μπορεί να έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς που φτάνει τα 4εκάτ. ευρώ. Από την πλευρά των ερυθρολεύκων υπήρξε ενδιαφέρον όμως επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν καθώς ο πρώτος στόχος εξακολουθεί να είναι ο Μάρκ Γκονζάλες, αλλά οι απαιτήσεις της Μπέτις να είναι υψηλές και στην παρούσα φάση υπάρχει στασιμότητα.
Αντίθετα πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα σε ότι αφορά την περίπτωση του Κιμ Κάλστρομ. Οι συζητήσεις τόσο με την Λυών όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και η υπόθεση του αναμένεται να καταλήξει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.
Ωστόσο δεν αποκλείεται με την αύξηση του μ.κ. να υπάρχουν αλλαγές στον μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρολεύκων με εξαίρεση φυσικά τον διεθνή Σουηδό που αποτελεί διακαή πόθο του Τιμούρ Κετσπάγια.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ