Colpo Grosso με Ομπίνα!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.7.09

Ο ταχύτατος επιθετικός Βίκτορ Νσοφόρ Ομπίνα ενδιαφέρει τους ερυθρολεύκους σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα.

Τα τελευταία 24ώρα υπάρχει μια παρέλαση ονομάτων σε ότι αφορά τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και τα φαξ στην πειραϊκή ΠΑΕ δουλεύουν ακατάπαυστα. Έπειτα από την έντονη φημολογία που ήθελε τους ερυθρόλευκους να έχουν "κλεισμένο" επιθετικό ευγνωσμένης αξίας την περασμένη Παρασκευή με ονόματα που ούτε το πιο προχωρημένο σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν θα τολμούσε να αναφέρει προκάλεσαν σύγχηση στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Ωστόσο σύμφωνα με αδιάψευστες πληροφορίες από την γειτονική Ιταλία, ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 22χρόνου Βίκτορ Νσοφόρ Ομπίνα ο οποίος ανήκει στην Ίντερ και είναι διεθνείς με την Εθνική Νιγηρίας. Ο παίκτης μπορεί να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού και το κόστος της αγοράς του δεν θα ξεπεράσει τα 4 εκάτ. ευρώ. Πρόκειται για έναν ταχύτατο επιθετικό που αγωνίζεται ως περιφερειακός και όχι σαν κεντρικός φορ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Ιταλικής αθλητικής εφημερίδας "Γκαζέτα Ντέλο Σπορ" ο Νιγηριανός άσσος απέρριψε την πρόταση της Νάπολι καθώς προτιμά να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Πληροφορίες αναφέρουν πως ένα γραφείο μάνατζερ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ενώ και ο τεχνικός διευθυντής των "νερατζούρι" Μάρκο Μπράνκα έχει παραδεχθεί πως υπάρχει ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων. Δεν αποκλείται οι εξελίξεις να είναι άμεσες και τις επόμενες ώρες να υπάρχουν και ανακοινώσεις...
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι ασχολούνται και με άλλες υποθέσεις όπως του Ζίγκιτς, του Μοχάμεντ Ζιντάν, του Γκούντιονσεν ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση του Μπομπό, εφόσον η Μπεσικτάς αποδεχθεί την πρόταση που έχει κατατεθεί.
Σε ότι αφορά τον αριστερό χαφ, ο Μάρκ Γκονζάλες φαίνεται να είναι η πρώτη επιλογή και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνουν εκ νέου επαφές με την Μπέτις, η οποία αξιώνει 6εκάτ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή. Δεν αποκλείεται να γίνει συνάντηση ανάμεσα σε υψηλόβαθμα στελέχη των δυο ομάδων με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή. Σαν εναλλακτική λύση φαίνεται να υπάρχει ο Νενέ, όμως η περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου με κοινοτικό διαβατήριο θα απασχολήσει τους ερυθρολεύκους εφόσον υπάρχει οριστική κατάλληξη με την υπόθεση του Μαρκ Γκονζάλες.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ