Προβάδισμα στον Κάλστρομ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 1.7.09

Η περίπτωση του Κιμ Κάλστρομ φαίνεται πως απασχολεί περισσότερο τους ερυθρόλευκους

Είναι βέβαιο πως τα μεταγραφικά στους ερυθρόλευκους τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στο ψυγείο. ο λόγος είναι προφανής καθώς οι όποιες εξελίξεις στα διοικητικά με την επερχόμενη αύξηση του μ.κ. θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στις μεταγραφές. Ωστόσο στα ταμεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ βρίσκονται χρήματα που μπορούν να διατεθούν για την απόκτηση τουλάχιστον ένος εκ των δυο μεταγραφικών στόχων που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει τις πρώτες διερρευνητικές τους επαφές με την Λυών για τον Κιμ Κάλστρομ. Η Γαλλική ομάδα ενημέρωσε τους ερυθρόλευκους πως ο ποδοσφαιριστής παραχωρείται δίχως να αναφέρει το ποσό και έδωσε το "οκ" για να μιλήσουν οι ερυθρόλευκοι με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Τα επόμενα 24ώρα αναμένονται να υπάρξουν επαφές με την πλευρά του Κάλστρομ και εφόσον οι δυο πλευρές συμφωνήσουν, τότε οι ερυθρόλευκοι θα αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις με την Λυών. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Γαλλική ομάδα αξιώνει περί τα 8εκάτ ευρώ όμως εκτιμάται πως αν οι ερυθρόλευκοι τα βρουν με τον ποδοσφαιριστή, θα τα βρουν και με την Γαλλική ομάδα.
Σε ότι αφορά την περίπτωση του Μαρκ Γκονζάλες, ο ποδοσφαιριστής είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπέτις καθώς δεν προτίθεται να ακολουθήσει την ομάδα στην σεκούντα ντιβιζιόν, όμως η τιμή που έχει ορίσει η Ισπανική ομάδα αγγίζει τα 8εκάτ ευρώ και εκτιμάται πως από την στιγμή που δεν υπάρχουν άλλες προσφορές, η τιμή του ποδοσφαιριστή θα πέσει. Άλλωστε η απόκτηση ενός αριστερού χαφ, δεν φαίνεται να είναι επιτακτική ανάγκη για τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός των ερυθρολεύκων εκτιμά πως στην παρούσα φάση και μέχρι τα προκριματικά μπορεί να υπολογίζει τον Ζαουάντ Ζαϊρί για αυτή τη θέση, ενώ αντίθετα θεωρεί τον Κίμ Κάλστρομ ως απαραίτητο εργαλείο για την οργάνωση του παιχνιδιού των ερυθρολεύκων.
Ομοίως και για τις περιπτώσεις των επιθετικών. Μπορεί π.χ. η περίπτωση του Φρέντ να φαντάζει ελκυστική όμως στην παρούσα φάση έχει τεθεί σε προτεραιότητα η ενίσχυση στην μεσαία γραμμή και έπειτα από την οριστικοποίηση της συμμετοχής των μετόχων για την αύξηση του μ.κ. αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις σε όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις των ερυθρολεύκων.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ