Εξετάζονται και άλλοι παίκτες

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 17.7.09

O Νενέ διαθέτει τεχνικά στοιχεία που ταιριάζουν στο παιχνίδι των ερυθρολεύκων

Αν και τις τελευταίες ημέρες και έπειτα από το φιάσκο με τον Φερνάντο Μοριέντες και το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, δεν φαίνεται να κινείται τίποτα στα μεταγραφικά των ερυθρολεύκων, ΄ώστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα τελευταία 24ώρα εξετάζονται οι περιπτώσεις διαφόρων ποδοσφαιριστών που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό.
Αν και η θέση του αριστερού χαφ δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο Τιμούρ Κετσπάγια, τις τελευταίες μέρες έχει έρθει στο προσκήνιο του Νενέ της Μονακό που είχε απασχολήσει τους ερυθρόλευκους 2 χρόνια πριν, όταν ο παίκτης αγωνιζόνταν στην Θέλτα, όμως προτίμησε τους Μονεγάσκους. Η Γαλλική ομάδα πέρυσι τον έδωσε δανεικό στην Εσπανιόλ όπου ο Βραζιλιάνος με το κοινοτικό διαβατήριο τα πήγε αρκετά καλά όμως η Ισπανική ομάδα δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του η οποία ανερχόταν στα 4εκάτ ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Μονεγάσκοι μπορούν να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό γύρω στα 3εκάτ. ευρώ ενώ ο Νενέ αξιώνει περί το 1,2εκάτ ευρώ το χρόνο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετική τεχνική κατάρτηση, ταχύτητατο που πατάει περιοχή και βλέπει δίχτυα και σαφώς ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους.
Για τον επιθετικό, αν και ο υπεύθυνος επικοινωνίας των ερυθρολεύκων την περασμένη τρίτη είχε τονίσει πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν εξελίξεις δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο. Η περίπτωση του Άλντιντορ είναι πάντα ενδιαφέρουσα αν και ο παίκτης δεν έχει τις ανάλογες εμπειρίες που απαιτούνται, ενώ τελευταία φαίνεται να εξετάζονται οι περίπτώσεις των Μάξι Λόπεζ, Αφόσνο Άλβες και Τζον Κάριου. Για τον μεν Λόπεζ, είχε απασχολήσει τους ερυθρόλευκους την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και τίποτα δεν αποκλείεται, ο Αφόνσο Άλβες μπορεί να παραχωρηθεί δανεικός από την Μίνλτεσμπρο, όμως ο δανεισμός του διεθνούς Βραζιλιάνου επιθετικού μπορεί να κοστίσει περί τα 3εκάτ ευρώ και η οψιόν αγοράς του να φτάσει τα 8 ενώ για τον Τζον Κάριου σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, οι ερυθρόλευκοι κατάθεσαν πρόταση 4εκάτ. ευρώ στη Άστον Βίλα και τριετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή με συνολικές απολαβές 6,6εκάτ. ευρώ. Ωστώσω και με τις δυο πλευρές φαίνεται να υπάρχει απόσταση. Μεγάλο ρόλο βέβαια θα παίξει και η σημερινή κλήρωση για τους δυο προκριματικούς γύρους που θα οδηγήσουν στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, πιθανότατα ανάλογα με την δυναμικότητα των αντιπάλων, οι ερυθρόλευκοι να κινηθούν ανάλογα στο μεταγραφικό παζάρι τις επόμενες εβδομάδες.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ