Αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ΑΕΚ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.7.09

Η εισροή κεφαλαίου στο ταμείο της Ένωσης αναμένεται να αποφέρει και αλλαγές στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Η ΑΕΚ μέχρι στιγμής είχε κινηθεί αρκετά συντηρητικά στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ είχε δεδομένες δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις με παίκτες αλλά και με ομάδες. Πλέον έχωντας περισσότερο ρευστό στα ταμεία και έχωντας διάθεση για επενδύσεις τα δεδομένα αλλάζουν.
Η πρώτη κίνηση αφορά την επίθεση, με τον Βαγγέλη Μάντζιο να αποτελεί την πρώτη επιλογή και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντούσαν Μπάγιεβιτς.
Νέα δεδομένα αναμένεται να υπάρξουν και στην περίπτωση του Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος αν και δεν έχει απαντήσει ακόμα, ενδέχεται να ξανασκεφθεί την πρόταση της ΑΕΚ, ειδικά αν η Ένωση καταθέσει βελτιωμένη προσφορά τόσο στις πάγιες απολαβές όσο και στα μπόνους. Ακόμα θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρχει εκ νέου προσέγγιση με τον Λεβαδειακό και βελτιωμένη προσφορά ειδικά σε ότι αφορά τον διακανονισμό του ποσού για την μεταγραφή του Λεονάρντο. Μάλιστα εικάζεται πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται να έχει τελειώσει η συγγεκριμένη υπόθεση.
Τέλος η ΑΕΚ ενδιαφέρεται να αποκτήσει και ένα όνομα κράχτη, ο οποίος θα αγωνίζεται ως επιτελικό χαφ. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι ελεύθερος και προτίθεται να του προσφέρει ένα ελκυστικό συμβόλαιο.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ