Στα παζάρια με την Μπέτις

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 8.7.09

Ο διεθνής Χιλιανός άσσος της Μπέτις βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Μάρκ Γκονζάλες στον Ολυμπιακό. Ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής αποτελεί τον νο1 στόχο των ερυθρόλευκων την δεδομένη περίοδο καθώς οι συζητήσεις με την Λυών για την παραχώρηση του Κιμ Κάλτσρομ αποδείχθηκαν άκαρπες. Η Γαλλική ομάδα φαίνεται να υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή και δεν συναινεί στην παραχώρηση του την συγγεκριμένη χρονική περίοδο. Σαφώς οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να αποσυρθούν από την περίπτωση του διεθνούς Σουηδού, όμως καθώς φαίνεται θα "παγώσουν" για λίγο τις εξελίξεις.
Σε ότι αφορά τον Μάρκ Γκονζάλες υπήρχε εξέλιξη τα τελευταία 24ώρα με την Ισπανική ομάδα να μειώνει τις απαιτήσεις της, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που να πλησιάζουν την προσφορά του Ολυμπιακού. Η Ισπανική ομάδα αξιώνει 6εκάτ ευρώ ενώ οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν 4εκ. Μπορεί βέβαια τα 2εκάτ ευρώ να αποτελούν εμπόδιο, όμως οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν νέα αντιπροσφορά που κάνει τους Ισπανούς αρκετά σκεπτικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα πρόταση της Ελληνικής ομάδας δεν ήταν αυξημένη σε χρήμα αλλά σε έμψυχο υλικό καθώς προσφέρθηκαν 3εκατ. ευρώ και ο Όσκαρ Γκονζάλες. Η περίπτωση του 25χρόνου Ισπανού που έκανε μέτριες εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού την περασμένη περίοδο φαίνεται πως ενδιαφέρει την Μπέτις, όμως θεωρεί οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να προσφερουν περισσότερα χρήματα. Υπάρχει όμως αισιοδοξία πως οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό σημείο επαφής και πως η μεταγραφή του Μάρκ Γκονζάλες θα ολοκληρωθεί τα επόμενα 24ώρα.
Στην επίθεση ο Τιμούρ Κετσπάγια φέρεται να έχει ζητήσει τον Τζον Κάριου ο οποίος παραχωρείται από την Άστον Βίλα έναντι 5εκάτ. λιρών όμως ο 29χρόνος ποδοσφαιριστής δεν είναι ζεστός να έρθει στην Ελλάδα. Στις εναλλακτικές λύσεις πάντα παραμένει ζεστό το όνομα του Αμερικανού Άλντιντορ ενώ εχθές προτάθηκε και πάλι ο Εντού, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος με το κασέ του να φτάνει τα 2εκάτ. ευρώ το χρόνο. Τέλος για τον χώρο του κέντρου πάντα στα υπόψιν υπάρχει ο 29χρόνος Έντσο Μαρέσκα της Σεββίλης.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ